Лусио и Самуел на 33 год и Занети на 64 ќе ги сопрат Ибра,Пато Робињо и Роналдињо? :nesvest::kesa: :pos2:Направивте добар напад да...ама Неста Антонини и Бонера=0,реално гледано одбраната е ТАПА,нека си ја средаат одбраната зашто во дерби со Интер ке кркате пак голови...може и ке дадете ама со маки ...Лусио таму нема да го пушти Ибра да се шета ...Занети и Самуел??Според мене поарно е да земете играчи од младинската школа него овие...само Силва ви вреди во одбраната...
Дечко постов ти е комедии....Барем не се резили.Лусио и Самуел на 33 год и Занети на 64 ќе ги сопрат Ибра,Пато Робињо и Роналдињо? :nesvest::kesa: :pos2:
Ти благодарам што не просветли,незнам што си мислевме до сега.
Дечко ај уште не дојден на форумов не умарај. Поздрав,бркај си ја среќата.Дечко постов ти е комедии....Барем не се резили.
летото го земаа Милан од Интер и сега го дадоа на позајмица да се зајакне, станува збор за романец кој игра како централен дефанзивец или деструктивец. Инаку он не е единствен даден на позајмица туку Милан што летово зема некои младинци ги дава сега на други клубови да се зајакнуваатКолку шо разбрав сме зеле некојси Дамини на позајмица. Ај некој ако знај нешто повеќе нека кажи.
Aко одбраната ни е слаба незнам тогас со е јако,најдобрите стопери во лигата се Неста и Силва,Сократис и Јепес се тука како и Оневу.Лусио и Самуел на 33 год и Занети на 64 ќе ги сопрат Ибра,Пато Робињо и Роналдињо? :nesvest::kesa: :pos2:
Ти благодарам што не просветли,незнам што си мислевме до сега.
Некој шуплив фан на М.Ј. и после него се надоврза уште едно гревче,нов уште абер нема од животот.Aко одбраната ни е слаба незнам тогас со е јако,најдобрите стопери во лигата се Неста и Силва,Сократис и Јепес се тука како и Оневу.
Изгледа не си во тек со настаните во одбраната на Милан Сакуке кој е кленов што го кажа тоа :kesa:
летото го земаа Милан од Интер и сега го дадоа на позајмица да се зајакне, станува збор за романец кој игра како централен дефанзивец или деструктивец. Инаку он не е единствен даден на позајмица туку Милан што летово зема некои младинци ги дава сега на други клубови да се зајакнуваат
UFFICIALE: il portiere Maggioni in prestito al Monza
UFFICIALE: Matteo Barbini alla Sacilese
UFFICIALE: Milan, ceduto Daminuta a L'Aquila
инаку десниот бек Монтелонго го земал бројот 22, за Ривер Плате Монтевидео има изиграно 61 натпревар и 8 гола постигнато, инаку има и 22 години.
Оф море..вие сте утепани сите еден до еден...зашто силва и неста се најбоље стопери затоа лани примавте по 4 гола стандард..и со играч помалце Интер ве шупчеше...и ти ми кажуваш мене за добрата одбрана??хахаха/....и заборавив да го поздравам Абиати..голман на годината...ај позз..трупчеНекој шуплив фан на М.Ј. и после него се надоврза уште едно гревче,нов уште абер нема од животот.
Не можат да се смират пусти шиттераши и да се соземат од оваа трансфер политика на Милан,свесни се дека ќе го јадат немиен сезонава! :pusk:
Иначе добро е уругваецот што избрал 22 ќе го мотивира фактот што Кака ја има носено,мора да му се даде шанса во прв тим.
Абе теленце ти кажав дека Неста не играсе лани имаше повреда,а плус не беше ни Сократис ни Оневу ни Јепес...со Манчестер сме 1-1 се надевам да се сретниме годинава па да видиме кој е кој,а на Шинтерашиве им порачувам едно средство што се вика ДИЈАЗЕПАМОф море..вие сте утепани сите еден до еден...зашто силва и неста се најбоље стопери затоа лани примавте по 4 гола стандард..и со играч помалце Интер ве шупчеше...и ти ми кажуваш мене за добрата одбрана??хахаха/....и заборавив да го поздравам Абиати..голман на годината...ај позз..трупче