Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи дефинитивно Милан и Губентус се договориле за Бориело,позајмица со можност за откуп, а нашиве заминале за Манцестер кај ретардираниве да го доведат Робинјо за 10м.
Не сум бас срекен за тоа,кој ке ја вади сега сликата од профилот:nesvest:.
Како и да е келајцава испадна најкурназ на светот,знаци Бориело+Хунти =30м,а Ибра + робинјо 34м. хахахах
Ај утре, нов ден, нова среќа, се будам, отварам форум и читам „Со среќа Робињо“.:se_ molam![]()
Леле како е добро да си на врвот,а вака и ќе остане до крај..
Значи Берлу прае опасни политикисеа ако го земат Рубињо повлекувам све лошо што реков за нив xD..
ахх што мафијашиште ке беше

хахаха од кај ја најде беkoj mafijas be? kakov mafijas
![]()
pozdrav od "mafijasot"
he he![]()
значи ништо од тој трансфер :smir: не го свајкајте ова како провокација само да викажам дека пропаднаа .... преголема плата барал... поради тоа .... поздрав и со срека во новата сезона која ја започнавте повеке од суперИ што као нема да пристигне Робињо мислиш ако не иде бориело кај вас? Се лажеш,ако остане Бориело уште појаки ќе бидеме........долга е сезоната треба некој и во куп да игра! Поздрав

xime што ти е бе? Денес се официјализира трансферот на Хунтелар во Шалке за 13 мил. што не ти е јасно?
Ас фор Робињо,ако не дојде сега ќе дојде на Зима така да нема гајле за него.
Трампата Каладзе-Гросо ја поддржувам,сиротиот Каладзе паднал на медицински тестови во Џенова вчера :kesa:може да сфатите за колку не спремен дибек се работи,а и ни фали лево бекче замена за Антонини,многу ги имаме централни дефанзивци.