Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Десното бекче Монтелогно и официјално дојде на позајмица.

Галијани рече дека ако треба ќе седи и до 31 Август у Барселона, ама Ибра ќе го донесе у Милано ! :icon_lol:

Иначе наводно има договор со Сити, Робињо у Јануар да дојде у Милано како замена за Роналдињо, кој најверојатно нема да го продолжи договорот!

Галијани рече дека ако треба ќе седи и до 31 Август у Барселона, ама Ибра ќе го донесе у Милано ! :icon_lol:

Иначе наводно има договор со Сити, Робињо у Јануар да дојде у Милано како замена за Роналдињо, кој најверојатно нема да го продолжи договорот!

Па океј е и Робињо,а Рони би можел да се искористи и за некое бразилче од таму.

Па,ако Робињо е замената за Рони нека иде уште сега хаха али мислам дека треба да ја исфура сезонава до крај Рони,тоа е моја желба па после нека го купат Робињо.

Еве ја жиро сметката за уплаќање на пари за маичките.

270700019264149 од ИК-банка е
Најкасно парите да се уплатат до понеделник 18 часот,350 денари (маичка) + 50 денари (поштарина).

Дечки ај некој нека ми каже како изгледа маицата и како можам да ја набавам, не е за мене за еден другар што навива за Милан! :)

A..a... Кажи како го личеше во парк :pos: Нема зонско паркирање за мене :pos:

А бе за таква кола нема зонско, плус на левата врата Fans Club AC Milan - Macedonia

Дечки ај некој нека ми каже како изгледа маицата и како можам да ја набавам, не е за мене за еден другар што навива за Милан! :)

Тука може да ја видиш: http://www.facebook.com/pages/Makedonski-Fan-Klub-Ac-Milan/126737357339482?ref=ts&v=wall#!/pages/Fans-Club-AC-Milan-Macedonia/112951102077245?ref=ts

Коонечно видов и валидна жиро сметка, така да немате проблем:wink:

Гансо една од нашите трансфер цели се повредил и ќе одсуствува од терените 6 месеци. Така да сигурно со него во Зима нема да го потполниме нон ЕУ местото.....................до душа само нека го потполнат,освен со некој сидосан циган како Адија минатата зима.

Ајде ајде признај, дека си се освестил за кого треба да се навива (шала) :pos:

Момци Интер е очаен, само уште малце да се појачаме и да имаме среќа со повредите и ги симнуваме од тронот!

Момци Интер е очаен, само уште малце да се појачаме и да имаме среќа со повредите и ги симнуваме од тронот!

Според мене Ибра е таа гол машина што ни треба,што ке ги решава утакмиците со бош тимовите,каде Бориело и Хунтелар доста се мачеа.

Јас мислам дека најдобар трансфер оваа година ни е шупакот од тренер што го донесоа Интер,каков дибек е немогуче ја глеам тактива што ја игра дегенска.
Него до кај е со Ибра работава бе 3 дена веќе у курац поминаа?

Утре ке биде се официјализирано у 6 саат има закажано приватен авион за Милано, во него ке бидат Ибра и Галијани :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom