Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Десното бекче Монтелогно и официјално дојде на позајмица.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.915
Поени од реакции
23.333
Галијани рече дека ако треба ќе седи и до 31 Август у Барселона, ама Ибра ќе го донесе у Милано ! :icon_lol:

Иначе наводно има договор со Сити, Робињо у Јануар да дојде у Милано како замена за Роналдињо, кој најверојатно нема да го продолжи договорот!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Галијани рече дека ако треба ќе седи и до 31 Август у Барселона, ама Ибра ќе го донесе у Милано ! :icon_lol:

Иначе наводно има договор со Сити, Робињо у Јануар да дојде у Милано како замена за Роналдињо, кој најверојатно нема да го продолжи договорот!
Па океј е и Робињо,а Рони би можел да се искористи и за некое бразилче од таму.

P

PewDiePie

Гостин
Па,ако Робињо е замената за Рони нека иде уште сега хаха али мислам дека треба да ја исфура сезонава до крај Рони,тоа е моја желба па после нека го купат Робињо.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Еве ја жиро сметката за уплаќање на пари за маичките.

270700019264149 од ИК-банка е
Најкасно парите да се уплатат до понеделник 18 часот,350 денари (маичка) + 50 денари (поштарина).

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Дечки ај некој нека ми каже како изгледа маицата и како можам да ја набавам, не е за мене за еден другар што навива за Милан! :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
A..a... Кажи како го личеше во парк :pos: Нема зонско паркирање за мене :pos:
А бе за таква кола нема зонско, плус на левата врата Fans Club AC Milan - Macedonia

Дечки ај некој нека ми каже како изгледа маицата и како можам да ја набавам, не е за мене за еден другар што навива за Милан! :)
Тука може да ја видиш: http://www.facebook.com/pages/Makedonski-Fan-Klub-Ac-Milan/126737357339482?ref=ts&v=wall#!/pages/Fans-Club-AC-Milan-Macedonia/112951102077245?ref=ts

Коонечно видов и валидна жиро сметка, така да немате проблем:wink:

P

PewDiePie

Гостин
Гансо една од нашите трансфер цели се повредил и ќе одсуствува од терените 6 месеци. Така да сигурно со него во Зима нема да го потполниме нон ЕУ местото.....................до душа само нека го потполнат,освен со некој сидосан циган како Адија минатата зима.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.915
Поени од реакции
23.333

Ајде ајде признај, дека си се освестил за кого треба да се навива (шала) :pos:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Момци Интер е очаен, само уште малце да се појачаме и да имаме среќа со повредите и ги симнуваме од тронот!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Момци Интер е очаен, само уште малце да се појачаме и да имаме среќа со повредите и ги симнуваме од тронот!
Според мене Ибра е таа гол машина што ни треба,што ке ги решава утакмиците со бош тимовите,каде Бориело и Хунтелар доста се мачеа.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Јас мислам дека најдобар трансфер оваа година ни е шупакот од тренер што го донесоа Интер,каков дибек е немогуче ја глеам тактива што ја игра дегенска.
Него до кај е со Ибра работава бе 3 дена веќе у курац поминаа?

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Утре ке биде се официјализирано у 6 саат има закажано приватен авион за Милано, во него ке бидат Ибра и Галијани :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom