Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

....(кизнае шо праел на “Грлица’’)..
Кога незнаеш како се вика боље напиши само Оду ... Кај го виде тоа Н во неговотот имеИнаку Боатенг бил најбрзиот на физичките тестови после Одуаманди.

Роналдињо наводно ја опалил онаа Сања Брнович од Велики Брат у Будва....се упознале на концерт на Жељко Самарџич....(кизнае шо праел на “Грлица’’)....и не е толку интересно ова колку што е дека истава оваа своевремено ја тресел и Амброзини...
Ако во Милан нема единство, другарство и делење не знам кај има жими све.
многу јака вест споделив, знам...али до 26ти, кога ќе потпише Златан, нема да има многу шо да се каже овде..![]()
Типов се гледа дека е мотивиран многу, и е од тие копиљите борбени и нафурани, што може да изнервира противник максимално. Ни фалеше многу ваков карактер на играч.

Кога незнаеш како се вика боље напиши само Оду ... Кај го виде тоа Н во неговотот име![]()

Роналдињо наводно ја опалил онаа Сања Брнович од Велики Брат у Будва....се упознале на концерт на Жељко Самарџич....(кизнае шо праел на “Грлица’’)....и не е толку интересно ова колку што е дека истава оваа своевремено ја тресел и Амброзини...
Ако во Милан нема единство, другарство и делење не знам кај има жими све.
многу јака вест споделив, знам...али до 26ти, кога ќе потпише Златан, нема да има многу шо да се каже овде..![]()

А Скоратис што мислиш каков е ?
Видете го меси,заплака ко пизда од што не можеше да мрдне од грков! :tv: