Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
со овие 20 миљона може да поминеме само ако децава што се внесени во првиот тим се некои турбо таленти и направат некој револуција, во спротивно ќе го јадеме ко циган мрсул или како годинава и таа пред неа....и таа пред неа, и таа пред неа... :)
Лошото е што не играат на ниедна позиција на која ни требаат, ниеден од нив не е лев бек, ни десен ни шпиц(бар оној Де Вито да беше пикнат). Одуманди и Страсер нема да влезат покрај вампирите во средина, Верди нема да види терен покрај живи Пато и Роналдињо, едино Албертаци може некако да заигра ако Неста се повреди.
Омњеву и Америка негова изгубиле од Чешка 4-2 и он бил оценет како еден од најслабите на теренот...(Дим6е жал ми е баце :)), по што не му е сигурно месотот за на Светско.

Со овие 20 милиони гомнаров слободно може со Галијани да се обеси се да му ебам најмило.
Ништо секоја следна сезона ќе ни биде како изминативе 3 ради куртониве од газди што ни се.

ova e pocetokot na krajot na milan ako ova e vistina za transferite samo 20 mil tesko nas

Незнам зошто некои од вас годинава ја сметаат за неуспешна? Баш напротив излегоа добри играчи,Антонини и Абате кои и од сон да ги разбудиш ќе изиграат подобро од Одо и Јанкуловски/Замброта,тука е и Бориело кој земајќи ја очајната сезона на Хунтелар да не беше во тимот ќе бевме на средина на табела и се разбира незаменливите Силва и Роналдињо. Комотно можам да кажам дека играчиве се главни алки во тимот,и се на некој начин играчи на Лео. Ако не видиме барем приближна игра следнава сезона од истите,се разбира дека постоечкиот тренер ќе ја сноси целата вина. И да не заборавиме дека во периодот кога се кршеше борбата за титула ние бевме без Неста и Пато тогаш незнам зошто сезонава би била не успешна.
Е тек оваа сезона ќе видите кој циркус ќе се случува во Милан. :tv:

Заборавив да кажам може многу добро да се искористат тие 20 мил. 5мил-Аого 15мил.-Красиќ=разумно потрошени пари.

Бенфика го бара Хунтелар. Да се паметни нашиве и да фрлат уше 5-6 милиончиња и да им го земат Давид Луиз, толку му е цената на него околу 20 милиони !

Бенфика го бара Хунтелар. Да се паметни нашиве и да фрлат уше 5-6 милиончиња и да им го земат Давид Луиз, толку му е цената на него околу 20 милиони !

Луиз мислиш Ди Мариа ѕвер е..:)

--- надополнето ---

Незнам зошто некои од вас годинава ја сметаат за неуспешна? Баш напротив излегоа добри играчи,Антонини и Абате кои и од сон да ги разбудиш ќе изиграат подобро од Одо и Јанкуловски/Замброта,тука е и Бориело кој земајќи ја очајната сезона на Хунтелар да не беше во тимот ќе бевме на средина на табела и се разбира незаменливите Силва и Роналдињо. Комотно можам да кажам дека играчиве се главни алки во тимот,и се на некој начин играчи на Лео. Ако не видиме барем приближна игра следнава сезона од истите,се разбира дека постоечкиот тренер ќе ја сноси целата вина. И да не заборавиме дека во периодот кога се кршеше борбата за титула ние бевме без Неста и Пато тогаш незнам зошто сезонава би била не успешна.
Е тек оваа сезона ќе видите кој циркус ќе се случува во Милан. :tv:

Заборавив да кажам може многу добро да се искористат тие 20 мил. 5мил-Аого 15мил.-Красиќ=разумно потрошени пари.

Абе не заебавај другар ова на Милан му една од најнеуспешните сезони.Само 3 место што зедовме какви таленти и играчи излегоа Бориело,Хунтелар,Абате?Ако 20 м решиле нашиве да даат ѓабе ништо не правиме тешко и лш дека ќе ситгнеме :S.

Милан ја започна трансфер листата со 20-годишниот бразилски „магионичар“ Гансо
- Медиумите од Апенинскиот Полуостров денеска информираат дека италијанскиот фудбалски гигант Милан е пред ангажман на младиот бразилски репрезентативец Паоло Енрике Гансо.

( Колку е стара статијава или ? )

WeLcOmE bAcK In rEaLiTy :vozbud:

Соземете се тимот што ќе го гледате во америка ќе биде официјален и за наредната сеозна :icon_lol:

^
Extream значи доколку не завршат твоите постови со содржина од спортникогаш.ком ти ветувам дека ќе ми бидеш најголем душман на форумов :pipi:

WeLcOmE bAcK In rEaLiTy :vozbud:

Соземете се тимот што ќе го гледате во америка ќе биде официјален и за наредната сеозна :icon_lol:

^
Extream значи доколку не завршат твоите постови со содржина од спортникогаш.ком ти ветувам дека ќе ми бидеш најголем душман на форумов :pipi:

Дебе Диме :pipi:

30 Мај, Реал Мадрид класик vs Милан класик

The Santiago Bernabeu Stadium will be the venue for the charitable 30 May Corazon Classic Match 2010 (Classic Match for the Heart 2010). The fixture is an initiative of the Real Madrid Foundation, supported by the Spanish Olympic Committee (SOC) and the Government of Madrid. Legendary Real Madrid and AC Milan players will come face to face to fight the curse of sudden death that affects the world of sport. Zidane, Figo, McManaman, Butragueño, Karembeu, Maldini, Baresi, Costacurta and many others will thrill fans at the Santiago Bernabeu.

SQUAD LISTS:

REAL MADRID (Coaching Staff: Amancio, Michel, Martin Vazquez): Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, Garcia Cortes, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Ivan Perez, Santillana, Butragueño, Amavisca, Dani, Alfonso.

AC MILAN (Coaching Staff: Donadoni, Lorenzini): Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Filipo Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Eranio, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evani, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu, Serginho.
Интересен меч,се надевам ке го има на некоја телевизија:)

- Агентот од Робињо вели дека не слушнал за контакт од Милан :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25697
- Џеко ќе вреди 40 м до крајот на Мај (после тоа попара)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25676
- Лукаку продолжил со Андерлехт до 2015
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25696

BTW - AC MILAN (Coaching Staff: Donadoni, Lorenzini): Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Filipo Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Eranio, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evani, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu, Serginho.
Боље со овја состав да излезе Милан догодина у серија А :pos2:

Знам дека моментално ситуацијата ни е катастрофа,ама шо навивачи сте, ај малку пооптимистички, долго е летово ќе се најдат асални играчи. Милан е ова или шо е!!!
FORZA MILAN!!! :):):)

Милан ја започна трансфер листата со 20-годишниот бразилски „магионичар“ Гансо
- Медиумите од Апенинскиот Полуостров денеска информираат дека италијанскиот фудбалски гигант Милан е пред ангажман на младиот бразилски репрезентативец Паоло Енрике Гансо.

( Колку е стара статијава или ? )

Од денеска е,детево незнам колку е добро но гледам има постигунувано голови и за него се заинтересирани сите јаки клубови можеби треба да се донесе

Има некој што вечер ќе гледа Вашингтон ДЦ - Милан или само ја ќе бидам утре поспан у школо???
Иначе ако има некој за гледање вечер има линк на atdhe.net
А за ова 20 мил.ја сум малце разочаран од Берлускони.Сите знаевме дека летово иако треба нема да трошиме многу,ама коа берлу кажа дека ако има ѕвезда од типот на К.Роналдо која ќе биде на трансфер листа ќе сме го земале и сеа ова ептен ме спушти.Или можда мисли дека галијани на К.Роналдо ќе му спушти цена од 100 мил. на 20 и таман:pos2:
Ништо ајде летото е пред нас и ќе видиме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom