Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Луиз мислиш Ди Мариа ѕвер е..:)

.

Не мислам Ди Мариа. Тој е више играч на Реал. Мислам на ДАвид Луиз одбранбениот играч, игра централен , а може да игра и лев.

И да стварно престанете со македонскиве страници, немаат ни основно познавање од граматика. Насловов само бе "Ја започна трансфер листата", како се започнува трансфер листа ?? :pos:

Има некој што вечер ќе гледа Вашингтон ДЦ - Милан или само ја ќе бидам утре поспан у школо???
Иначе ако има некој за гледање вечер има линк на atdhe.net

Ја ке гледам ако се разбудам ама би требало да не ми е проблем 2ра смена сум.Јас ке глеам преку СопКаст ако има линк,АТДХЕ САКС!

Silvio Berlusconi: We Would Have Won The Scudetto If I Coached AC Milan

да,баш уште ова ни фали и да се обесиме . :vozbud:

. овој не е здрав ,курвите му ги изматиле паметот жими се.. една асална изјава нема дадено одкако знам за него :nesvest:

Не мислам Ди Мариа. Тој е више играч на Реал. Мислам на ДАвид Луиз одбранбениот играч, игра централен , а може да игра и лев.

И да стварно престанете со македонскиве страници, немаат ни основно познавање од граматика. Насловов само бе "Ја започна трансфер листата", како се започнува трансфер листа ?? :pos:

Остај тоа, читај го ова од истата страница:

Гансо во моментов ги брани боите на бразилскиот клуб Сантош, а од напаѓачката позиција досега има постигнато 13 погодоци од почетокот на 2010-та година.

:pos:

30 Мај, Реал Мадрид класик vs Милан класик

SQUAD LISTS:

REAL MADRID (Coaching Staff: Amancio, Michel, Martin Vazquez): Buyo, Contreras, Jaro, Chendo, Velasco, Rojas, Sanchis, Ramis, Fernando Sanz, Helguera, Sabido, Oscar Rubio, Garcia Cortes, Julio Llorente, Figo, McManaman, Victor, Gallego, Zidane, Karembeu, Ivan Perez, Santillana, Butragueño, Amavisca, Dani, Alfonso.

AC MILAN (Coaching Staff: Donadoni, Lorenzini): Sebastiano Rossi, Simone Braglia, Baresi, Costacurta, Maldini, Filipo Galli, Panucci, Angelo Carbone, Diego Fuser, Stefano Eranio, Lentini, Rui Costa, Boban, Marco Simone, Massaro, Evani, Albanese, Stefano Nava, Papin, Weah, Cafu, Serginho.

Интересен меч,се надевам ке го има на некоја телевизија:)

Не заебавај брат, Малдини, Костакурта и Панучи до вчера професионално играја, та и Руи Коста, Кафу и Сержињо.

Од Реал само Зидан, Фиго и Елгера другите врска немам кој се, значи се сите старчуги.

Иначе...
Поздрав од
55136_news.jpg

Да се надоврзам иначе со постот над мене ...

Милан губеше 3-0 со Вошингтон на пријателската и Одо постигна 2 гола, за да го ублажи поразот.

Оф мори ТАТКО ... :nesvest:

Не Берлу станува смешен веќе,жими се олку патетичен и глуп човек во исто време немам видено. Кои 30 бе 100% од клубот продавај да ти ебам тоа старецот неписмен.

Одо нека постигни уште некој гол на пријателскиве па нека му се крени цената уште некое милионче и нека го продаваат одма.

Одо нека постигни уште некој гол на пријателскиве па нека му се крени цената уште некое милионче и нека го продаваат одма.
Или ќе се попалат по одо па ќе го стават у прв тим. Срамота бе од DC.

Берлускони е контролиран од ќерка му Марина, она ја држи компанијата фининвест и му го скратила буџетот. Наводно штиклите и модата и се поважни (моја претпоставка ова :))

инаку оценките од натпреварот :

Abbiati 5.5
Abate 5
Nesta 6
Terzi 5
Antonini 5.5
Flamini 5.5
Brocchi 6
Seedorf 6.5
Jankulovski 5.5
Ronaldinho 6.5
Pato 6

63' Favalli 6
45' Oddo 6
54' Inzaghi 6
60' Mancini 6

Tassotti 6

При примените голови не грешат нашите играчи, туку овие шо се земени на заебанција во Америка, колку само да осетат како е да се носи дресот на Милан :)
При првиот гол тој Терци закасна, а можеби и Абиати можеше барем да проба да скокни по топката, а кај третиот не знам кој беше тој индијанецот* шо му додава на Абиати во стил на Каладзе, а и и тогаш Абиати можеби можеше да биде повнимателен...

Сторари ќе биде најдобар потег да си го вратиме назад, а Абиати ако има некоја цена што не е испод 5-6 мил да го продадеме, па за втор голман ќе се снајдеме, а и Диего Алвеш е во игра.

пс. Еве видов дека Индијанецот бил Одо, па после здивел, па им дал 2 гола :D

Што дочекавмо Оддо да дава голови :pos2:
btw http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25741
добра цена само што немамо паре :)

35 мил за 29 годишна носоња? НЕ ФАЛА. Ако веќе се даваат толку пари боље Џеко да се земе и да се заврши сагата околу него.
Курвариштето КАО ДЕМЕК ќе додал уште 30 мил,ќе го накршел како прво нема да ги даде како второ нема да ги даде како трето пак лаже класичен политичар,едини спас ни се русите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom