Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ах незнам дали нема да се осети пред почетокот на оваа сезона со заминувањето на Карло,Малдини и пред се на Кака процентот на сезонски билети се намали на цели 60%.

Па нема ѕвезди,луѓето сакаат да гледаат јаки или барем надежни играчи а не пензионери.

Па нема ѕвезди,луѓето сакаат да гледаат јаки или барем надежни играчи а не пензионери.
догодина кога ке ги донесеме младите и надежни Трезеге и јепес ке се зголеми продажбата на билети.
Ми иде да пукнам од нервоза , како мозеа да го дадат Гургуф,а да не дадат 8 мил за Пасторе,како не го купат чехот Алуши кој ите како ни е потребен и според мене најдобро решение или овај норвежанецон од фулам не ми текнува името одлицен стопер со 195цм. И на крај Какау е измислен:tapp: и за Трезеге и за Бербатов.

2uogphd.jpg

видете го каков е келајцава се да му ебам.... :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
прав НОСОРОГ

На 3 кола до крајот имаме 64 бода или 10 помалку во однос на крајот од минатата сезона така што нема ни теоретски шанси да се стигне минатогодишниот резултат. Во ЛШ стигнавме колку и во куп на УЕФА лани, до првото елиминационо коло. Во купот, стандардно, си испаѓаме веднаш.
Сепак оваа сезона сме послаби за нашиот најдобар играч во изминатите неколку сезони, а засилени со Т.Силва и Неста кој сепак пропушти значајни натпревари во вториов дел од сезоната.
Што значи Лео горе-долу извлече ист краен резултат како и Анчелоти лани со послаб состав. така што вината не би требало да се бара во него.
Сепак јас сум да дојде до смена на Лео само во случај ако паланираат како негова замена да го донесат Липи, а ако мислат да го заменат со Тасоти, Рајкард или Ван Бастен тогаш воопшто нека не трошат време на глупости и нека ја насочат енергијата кон носење на напаѓач од светска класа и враќање на Астори и Палоски.

На 3 кола до крајот имаме 64 бода или 10 помалку во однос на крајот од минатата сезона така што нема ни теоретски шанси да се стигне минатогодишниот резултат. Во ЛШ стигнавме колку и во куп на УЕФА лани, до првото елиминационо коло. Во купот, стандардно, си испаѓаме веднаш.
Сепак оваа сезона сме послаби за нашиот најдобар играч во изминатите неколку сезони, а засилени со Т.Силва и Неста кој сепак пропушти значајни натпревари во вториов дел од сезоната.
Што значи Лео горе-долу извлече ист краен резултат како и Анчелоти лани со послаб состав. така што вината не би требало да се бара во него.
Сепак јас сум да дојде до смена на Лео само во случај ако паланираат како негова замена да го донесат Липи, а ако мислат да го заменат со Тасоти, Рајкард или Ван Бастен тогаш воопшто нека не трошат време на глупости и нека ја насочат енергијата кон носење на напаѓач од светска класа и враќање на Астори и Палоски.
Со ова раководство , ни ЧАК НОРИС неможе да му донесе титула на Милан ! :smir:

Не се секирајте бе еве сега на ПЕС ќе освојам ЛШ :pos2::pos2: Само таму со овој состав може да освоиме нешто :jaj::kesa::nesvest::tapp::uvo:

За другата сезона нека ги промовираат во прв тим Зигони,Албертаци,Де Вито,Страсер и Адија и онака нема да има заслилувања а децава ќе се желни за фудбал.:toe:

Веројатен состав :

Milan (4-2-1-3):
Dida; Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho

Веројатен состав :

Milan (4-2-1-3):
Dida; Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho

Конечно старлоците си седат на клупите, оште малко ако не ги размајнат ке и паднат цените, незнам веке шо да мислам да носорогот, мафија нумеро1 у италија :).

И јас би сакал со тај состав да излеземе !

Им посакувам среќа и очекувам добар резултат!

Dida

Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini

Ambrosini --- Pirlo
Seedorf

Huntelaar --- Ronaldinho
Borriello

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom