Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Милан ке иде на ефтини млади варијатни,највероватно Астори,Каљари одредиле цена од 5 мил:)
Gospod te cul i da go zemame Astori,a se slusa nesto deka cehot alushi sakale od atletiko madrid da go donesat,mislam deka posle nekolku kiksa konecno eden pameten izbor

Мора уште една победа за сигурно 3то место :)

Не па Роналдињо не си играше к-от вчера со Де Силевестри :icon_lol:
Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама Фавали стварно е на ниво и со внук му Силва беа стварно ок вчера,се плашам дека ако продолжи вака ќе му го продолжат договорот :tv:

Пипо плачкото го пуштија ама ништо не се покажа а и летвана Мансини исто,одма да го пратат назад кај сидашине,саботер најголем!

Незнам зашто ама мислам дека последните две ќе ги тепаме,а и Пато ќе игра на следната така да.

Честитки за победата - Сазлужена!:vozbud:

Не па Роналдињо не си играше к-от вчера со Де Силевестри :icon_lol:
Мислев дека никогаш нема да го кажам ова ама Фавали стварно е на ниво и со внук му Силва беа стварно ок вчера,се плашам дека ако продолжи вака ќе му го продолжат договорот :tv:

Пипо плачкото го пуштија ама ништо не се покажа а и летвана Мансини исто,одма да го пратат назад кај сидашине,саботер најголем!

Незнам зашто ама мислам дека последните две ќе ги тепаме,а и Пато ќе игра на следната така да.

Да бидеме реални фавали е за 2 класи подобар од каладзе и бонера :toe: МОже не е некое играчиште ама барем на прави киксови како овие двајцава :smir:

Не гледав не бев дома вчера цел ден но како што гледам сме имале доста шанси и добро сме играле добро ќе биде да се задржи до крај 3 место бар и следната сезона повеќе доколку се направат некој трансфери.

Прво честито победа после мнооооогууу долго време :) Иако со пенали мразам победи ама не е важно тоа :)

И лоша вест
Бекам нема веќе да игра за Милан ке игра само за Галакси
Кака и Малдини лани
годинава Бекам и Пато (најпаметно ке му е да си иде)
не е фер се омилените си идат :nesum:

http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=205281&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:%20tmw/notizie%20%28TUTTO%20mercato%20WEB%29

Толку од љубовта од Бекс а,алал нека му е.
Иако мислам дека немаше ни да го викнат следната сезона превисока плата ќе бараше а има 36 така да со среќа во галакси пријателе :baeh::helou:

Не знам што се сеќирате за Бекам кога ништо корисно не напарви за тимот :)

дали воопшто го гледаше милан оваа сезона?

Не ти го гледаше :wink: Али тоа е кога сте ограничени и живеете во минатото биди ми поздравен и те молам не ми реплицирај :wink::wink:

Не ти го гледаше :wink: Али тоа е кога сте ограничени и живеете во минатото биди ми поздравен и те молам не ми реплицирај :wink::wink:

Aбе какво минато што гледаш дај кажи,Бекам ако не дојдеше немаше никакви центаршутеви,се трудеше трчаше напред-назад цело време и пак не чини па повеќе се трудеше од пола наши играчи и играше подобро од нив..што сакате ја незнам и вие сами пишувавте дека е Бекам добар.
А ти колку си гледал се глеа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom