Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ах незнам дали нема да се осети пред почетокот на оваа сезона со заминувањето на Карло,Малдини и пред се на Кака процентот на сезонски билети се намали на цели 60%.

P

PewDiePie

Гостин
Па нема ѕвезди,луѓето сакаат да гледаат јаки или барем надежни играчи а не пензионери.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Па нема ѕвезди,луѓето сакаат да гледаат јаки или барем надежни играчи а не пензионери.
догодина кога ке ги донесеме младите и надежни Трезеге и јепес ке се зголеми продажбата на билети.
Ми иде да пукнам од нервоза , како мозеа да го дадат Гургуф,а да не дадат 8 мил за Пасторе,како не го купат чехот Алуши кој ите како ни е потребен и според мене најдобро решение или овај норвежанецон од фулам не ми текнува името одлицен стопер со 195цм. И на крај Какау е измислен:tapp: и за Трезеге и за Бербатов.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

видете го каков е келајцава се да му ебам.... :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
прав НОСОРОГ

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
На 3 кола до крајот имаме 64 бода или 10 помалку во однос на крајот од минатата сезона така што нема ни теоретски шанси да се стигне минатогодишниот резултат. Во ЛШ стигнавме колку и во куп на УЕФА лани, до првото елиминационо коло. Во купот, стандардно, си испаѓаме веднаш.
Сепак оваа сезона сме послаби за нашиот најдобар играч во изминатите неколку сезони, а засилени со Т.Силва и Неста кој сепак пропушти значајни натпревари во вториов дел од сезоната.
Што значи Лео горе-долу извлече ист краен резултат како и Анчелоти лани со послаб состав. така што вината не би требало да се бара во него.
Сепак јас сум да дојде до смена на Лео само во случај ако паланираат како негова замена да го донесат Липи, а ако мислат да го заменат со Тасоти, Рајкард или Ван Бастен тогаш воопшто нека не трошат време на глупости и нека ја насочат енергијата кон носење на напаѓач од светска класа и враќање на Астори и Палоски.

vlade_kav

Добро дете !!!
Член од
30 ноември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
3
На 3 кола до крајот имаме 64 бода или 10 помалку во однос на крајот од минатата сезона така што нема ни теоретски шанси да се стигне минатогодишниот резултат. Во ЛШ стигнавме колку и во куп на УЕФА лани, до првото елиминационо коло. Во купот, стандардно, си испаѓаме веднаш.
Сепак оваа сезона сме послаби за нашиот најдобар играч во изминатите неколку сезони, а засилени со Т.Силва и Неста кој сепак пропушти значајни натпревари во вториов дел од сезоната.
Што значи Лео горе-долу извлече ист краен резултат како и Анчелоти лани со послаб состав. така што вината не би требало да се бара во него.
Сепак јас сум да дојде до смена на Лео само во случај ако паланираат како негова замена да го донесат Липи, а ако мислат да го заменат со Тасоти, Рајкард или Ван Бастен тогаш воопшто нека не трошат време на глупости и нека ја насочат енергијата кон носење на напаѓач од светска класа и враќање на Астори и Палоски.
Со ова раководство , ни ЧАК НОРИС неможе да му донесе титула на Милан ! :smir:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Не се секирајте бе еве сега на ПЕС ќе освојам ЛШ :pos2::pos2: Само таму со овој состав може да освоиме нешто :jaj::kesa::nesvest::tapp::uvo:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
P

PewDiePie

Гостин
За другата сезона нека ги промовираат во прв тим Зигони,Албертаци,Де Вито,Страсер и Адија и онака нема да има заслилувања а децава ќе се желни за фудбал.:toe:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Веројатен состав :

Milan (4-2-1-3):
Dida; Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Веројатен состав :

Milan (4-2-1-3):
Dida; Zambrotta, Bonera, Silva, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho
Конечно старлоците си седат на клупите, оште малко ако не ги размајнат ке и паднат цените, незнам веке шо да мислам да носорогот, мафија нумеро1 у италија :).

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
И јас би сакал со тај состав да излеземе !

Им посакувам среќа и очекувам добар резултат!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Dida

Zambrotta --- Silva --- Favalli --- Antonini

Ambrosini --- Pirlo
Seedorf

Huntelaar --- Ronaldinho
Borriello

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop