Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видете Леонардо тренира и тој заедно со екипата, на крајот и гол дава... ѕвер човекнавистна штета ќе биде ако си замине, веќе се навикнаја и играчите на него....
еве го видеото

Romelu Lukaku je rekao da ne želi da ode iz Anderlehta pre punoletstva
Fantastični 16-godišnjak želi da što duže ostane uz porodicu i kaže da mu je za sada dobro u Briselu
"Kada budem punoletan, tek onda ću razmišljati o odlasku. Mislim da je previše rano da se odvajam od porodice i pređem u neki klub gde je pritisak ogroman. Za sada samo razmišljam o Anderlehtu i Briselu", rekao je Lukaku.
Za njegove usluge su se već interesovali Real, Arsenal i Milan. Njegova cena na tržištu je oko 15 miliona evra, a već je postigao 15 golova ove sezone
Глупости, само шпекулираат... демек еве Милан сака да го земе ама Реал не го дава, а Реал да рече пр. дајте 30 милиони ваш е нашиве ќе речат премногу бил скап, иста приказна секоја година...
И ова нема шанса, таман почна да ја враќа формата по малце, главен играч на Милан е сезонава и Милан да го дадат како неМедиумите во Бразил денес пишуваат дека е постигнат договор помеѓу Милан и Фламенго за Роналдињо, фали само уште неговиот потпис. Линк
A и не веруем он да прифати уште од сеа да се враќа во Бразил...Од сеа бараат 15 мил. а за 2 години ако продолжи вака не веруем помалце од 30 да побараат, а нашиве ги знаете...Romelu Lukaku je rekao da ne želi da ode iz Anderlehta pre punoletstva
Знам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:

Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...Знам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:
Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...
Него ништо и од тој Лукаку не доаѓа тој кај нас....