Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Палоски измутирал.
Пораснал 5 сантима во тек на сезонава што му направило големи проблеми со мускулите и чести повреди.. Читнете језиво е, вадел заби и слични ствари :\

Видете Леонардо тренира и тој заедно со екипата, на крајот и гол дава... ѕвер човек :) навистна штета ќе биде ако си замине, веќе се навикнаја и играчите на него....

еве го видеото

Нек се стајт прв тим место Бориело или Хунти можда ќе напрајт неш поќе..
А Роналдињо циган прав е бос трчат :zver:
Многу ќе е тешко утре ама ке тепаме 100%

Romelu Lukaku je rekao da ne želi da ode iz Anderlehta pre punoletstva

Fantastični 16-godišnjak želi da što duže ostane uz porodicu i kaže da mu je za sada dobro u Briselu
"Kada budem punoletan, tek onda ću razmišljati o odlasku. Mislim da je previše rano da se odvajam od porodice i pređem u neki klub gde je pritisak ogroman. Za sada samo razmišljam o Anderlehtu i Briselu", rekao je Lukaku.
Za njegove usluge su se već interesovali Real, Arsenal i Milan. Njegova cena na tržištu je oko 15 miliona evra, a već je postigao 15 golova ove sezone

Fantastični 16-godišnjak želi da što duže ostane uz porodicu i kaže da mu je za sada dobro u Briselu
"Kada budem punoletan, tek onda ću razmišljati o odlasku. Mislim da je previše rano da se odvajam od porodice i pređem u neki klub gde je pritisak ogroman. Za sada samo razmišljam o Anderlehtu i Briselu", rekao je Lukaku.
Za njegove usluge su se već interesovali Real, Arsenal i Milan. Njegova cena na tržištu je oko 15 miliona evra, a već je postigao 15 golova ove sezone

Капак.

Глупости, само шпекулираат... демек еве Милан сака да го земе ама Реал не го дава, а Реал да рече пр. дајте 30 милиони ваш е нашиве ќе речат премногу бил скап, иста приказна секоја година...

Медиумите во Бразил денес пишуваат дека е постигнат договор помеѓу Милан и Фламенго за Роналдињо, фали само уште неговиот потпис. Линк
И ова нема шанса, таман почна да ја враќа формата по малце, главен играч на Милан е сезонава и Милан да го дадат како не :) A и не веруем он да прифати уште од сеа да се враќа во Бразил...

Од сеа бараат 15 мил. а за 2 години ако продолжи вака не веруем помалце од 30 да побараат, а нашиве ги знаете...

Многу интересни статии на Милан њус кои се однесуваат на мистериозната политика на раководството на Милан .

За Адијах и другите купени млади и талентирани играчи на кои им се губи трагот : http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=21613

И политиката со тренерите , во случајов Лео : http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=21564

Знам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:

Знам дека е старо ама кој не го гледал еве прилика да се насмее. :pos2:

Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...
Него ништо и од тој Лукаку не доаѓа тој кај нас....

Хахаха ѕвер само уште да ги решаваше поважните утакмици па нека вика рете рете цело време ако сака...
Него ништо и од тој Лукаку не доаѓа тој кај нас....

Aбе Лукаку тој нешто ко Мартинс ќе испадне дека е,16 години таков да е да си земеме ние докажан играч кој што ќе дава голови не ни треба уште еден Адија :icon_lol:.

Е овој треба да се земе,видете го што им напраи.. ги испотепа сите 3ца :tv:

Официјални формации :
CAGLIARI: Marchetti; Pisano, Canini, Astori, Agostini; Biondini, Conti, Lazzari; Cossu; Matri, Ragatzu.
MILAN: Dida; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Seedorf, Pirlo, Ambrosini; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom