:pos2::pos2: Сеа ми пиша Никола извини моја грешкане бе не сум со волково брат бе лошо свати.Ја ви кажував дека братми е за милан не волково хахаха го цитирав само дека мн се радувал да види брат ми као се радува

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2: Сеа ми пиша Никола извини моја грешкане бе не сум со волково брат бе лошо свати.Ја ви кажував дека братми е за милан не волково хахаха го цитирав само дека мн се радувал да види брат ми као се радува
А ние 50 и кусур повреди до сега шо да кажеме?добри сте за разлика од насАјдееееее 3 бода и -1 парново затоплува Чичко Жозе плачкото ќе се мрзне кај и да е. Тапа игравме а сепак победивме браво само ќе кажам дека Пирло мора да седне една утакмица на клупа да олади со Гатузо.А со повредиве катастрофа неаме среќа ај барем Пато се враќа наредна утакмица.
И ДАЛИ ЗАБЕЛЕЖИВТЕ КАКОВ КАМ-БЕК ИМАШЕ МОЈОТ МИЛЕНИК МАСИМО ОДО?![]()
Интерашиве се тресат како љиљаци сеа
Многу е битна утакмицата во вторник...Ако изгубат паѓа морал и готови се!
Најголем пациентВидете го само легендава на Милан , Тициано Крудели , едноставно овој човек знае да ти пробуди емоции и секогаш кога го гледам се ежам .
#
Најголем пациент![]()
дај мори слези од куров жити све....