Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
не бе не сум со волково брат бе лошо свати.Ја ви кажував дека братми е за милан не волково хахаха го цитирав само дека мн се радувал да види брат ми као се радува
:pos2::pos2: Сеа ми пиша Никола извини моја грешка:toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Ајдееееее 3 бода и -1 парново затоплува Чичко Жозе плачкото ќе се мрзне кај и да е. Тапа игравме а сепак победивме браво само ќе кажам дека Пирло мора да седне една утакмица на клупа да олади со Гатузо.А со повредиве катастрофа неаме среќа ај барем Пато се враќа наредна утакмица.

И ДАЛИ ЗАБЕЛЕЖИВТЕ КАКОВ КАМ-БЕК ИМАШЕ МОЈОТ МИЛЕНИК МАСИМО ОДО?:pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ајдееееее 3 бода и -1 парново затоплува Чичко Жозе плачкото ќе се мрзне кај и да е. Тапа игравме а сепак победивме браво само ќе кажам дека Пирло мора да седне една утакмица на клупа да олади со Гатузо.А со повредиве катастрофа неаме среќа ај барем Пато се враќа наредна утакмица.

И ДАЛИ ЗАБЕЛЕЖИВТЕ КАКОВ КАМ-БЕК ИМАШЕ МОЈОТ МИЛЕНИК МАСИМО ОДО?:pos:
А ние 50 и кусур повреди до сега шо да кажеме?добри сте за разлика од нас

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Два центаршута невидени памтете дата еднаш му се дешава тоа...:helou:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Одо еден од подобрите денеска најсериозно :)

Него Неста,Бекам,Абате,Антонини што е многу многу е штета за Бекс бе пред World Cup се повреди ццц !!!!
И што е со Хунтелар бе што се повредил тој знае некој?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Koj ja реши лани утакмицата со киево на гости ви текнува? :) Исто мислам дека беше 0-1... слободно можеме да кажеме дека Сидорф е кошмар за Киево :tv:

ПС:

5:37 :(

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Честитки за победата !
Калчото стана интересно.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Аватарчиња и волпејпери од утакмицава, клик на сликите за поголема резолуција :smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Интерашиве се тресат како љиљаци сеа:)
Многу е битна утакмицата во вторник...Ако изгубат паѓа морал и готови се!

Член од
3 август 2009
Мислења
417
Поени од реакции
56
Интерашиве се тресат како љиљаци сеа:)
Многу е битна утакмицата во вторник...Ако изгубат паѓа морал и готови се!
Јас баш напротив мислам дека повеќе би ви одговарало да отидат понатаму одколку да испаднат. За да отидат даље против Челзи треба да ја остаат душата на терен што значи дека против Палермо ке излезат исцрпени. И не само за Палермо туку и за понатаму ќе ги чека 1/4 финале па чување ова она, што наравно иде у ваша корист. Како и да е ќе биде до крај неизвесно за титулата, а богами и за 4то место.:kesa:

Кантона ис Бек

Mиљонерче
Член од
23 февруари 2010
Мислења
1.385
Поени од реакции
905
Видете го само легендава на Милан , Тициано Крудели , едноставно овој човек знае да ти пробуди емоции и секогаш кога го гледам се ежам .

#
Најголем пациент:vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.797
Поени од реакции
49.809
Најголем пациент:vozbud:
дај мори слези од куров жити све....

он.
13 цигари за една утакмица, денес се надминав, ми пукаше глаава додека не свирна судијана, ми се скратија 7 добри години ефективно живеење.
со помин нека е....

оние копилиња заслужуваат да играат втора лига како никој до сега, да бог да се распаднат пизда им матерна и на нив и на тој фудбал селски што го играат...
Бекам....жими се ненормално ми е жал за човеков....не знам ни што да кажам, ваков крај за нешто што толку многу сакаше да постигне не е фер, до крај на сезонава на секој контакт со топка треба да им се појавува неговиот лик и да одиграат за него, бар малце сатисфакција да му се даде ако е можно воопшто, со пола од мудата шо он ги покажа денес немаме гајле против никого...

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Cestitki Milanezi :smir:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Ima nekoj podatok kolku km istrca Bekam vcera, mislam deka mnogu bea.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom