Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Играв чист кец. Ако го сопрете Руни исто и Јунајтед е сопрен. Со среќа, и продолжете ја традицијата.:)

луге вечер сум за вас,ако тепате ке ми се направи голем мерак :wink:
напред милан :aplauz::aplauz::aplauz::olee:

Росоњери со среќа вечер, мора да се победи.. т.е. мора да се пројде :)

луге вечер сум за вас,ако тепате ке ми се направи голем мерак :wink:
напред милан :aplauz::aplauz::aplauz::olee:
Секако Арсенал не може да не победи па ајде ке се радуваме другите тимови ако го победат Манчестер.Дечки со срека вечер нека победи подобриот....

Серот е истресен до немајкаде:)На ниеден стадион во светот не се чувствува погрдо одколку на овој:)Комплекс му имаат набиено нашиве старецот ке џвака 3 пакетчиња мастики

4-3-3 е официална формација или официалната ке ја дознаеме наскоро? Иначе поробро е Бекам пред Гатузо и многу среќа и се читаме после натпревар!
5032m8.jpg

Ако излеземо вака не е така лошо...

Со среќа послем, се надевам дека ќе победат Милан ......Форза Италија

5032m8.jpg

Ако излеземо вака не е така лошо...

Тешко Фергусон да излезе со овој состав...

Ајде вечерва нека победи подобриот. Очекувам фер игра и да нема судиски грешки. Спортски поздрав!

^Ова горе нема везе..Види само бројката на Евра,Името на Адиах и Ониеву + веќе е сигурно дека Бонера ќе игра десно. Овие формации ги праел некој неинформисан :tv:

На денешниот натпревар ќе играат неколку играчи што играа и на 2 мај 2007...за Милан тоа се: Dida, Nesta, Pirlo и Ambrosini а за Манчестер: Van der Sar, Brown, Fletcher, Carrick, Scholes и Rooney. Ова е уште една причина + за да ги исплескаме...Forzaaaa Ragazziiiiiii...со среќа Миланези вечер па се читаме после утакмицата :smir::smir::smir:

Со среќа нека ви е вечер и нека тепе подобриот..:smir:

ајде дечки еуфоријата расте
уште малку до спектаклот
да се надеваме на добро издание на нашиве и на победа

за формацијата и јас мислам дека Бекам Пирло и Амбро треба да се во средина
во одбрана нели Бонера ќе играл,а горе гледам Абате

Лео си знае најдобро па ќе видиме за некое време

форца Милан :smir:

Бонера ке игра десен бек вечер сигурно.

Forzza Milan!
Добро е ако игра Бонера, со Абате ќе беше многу офанзивна десната страна, е ако не игра Бекам ако игра Гатузо тогаш може Абате да влезе у комбинација...

Инаку очекуем Роналдињо да нема многу проблеми како Пато што ќе има со Евра...
или Евра со Пато :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom