Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше ништо сериозно.

Него читав нешо на нет за Дијаманти сме биле заинтересирани, ама тој изјавил не сакал да дојде.

Ја не ни знам кога биле нашиве заинтересирани за дечково. Летово малце имаше нешто и тогаш сакав да дојде играше топ у Ливорно, сезонава е тапа у Вест Хем, нека си седи тамо и догодина у Кока Кола нека игра, више ако не го интересирал Милан :tv:

па не е баш тапа ,добро игра во Вестхем,да беше тапа немаше да го бараат Милан може и шпекулација е ова али Диаманти има добра игра у Вестхем,Зола има доверба во него

па не е баш тапа ,добро игра во Вестхем,да беше тапа немаше да го бараат Милан може и шпекулација е ова али Диаманти има добра игра у Вестхем,Зола има доверба во него

Абе види, Зола има доверба у него пошто Зола е менаџер на Вест Хем. Дечкото симпли не е калибар за у Милан:toe:

braka vecer 20:45 site zaedno posle vecera pred televizor i se znae :drk:MILAN :drk:!!!!
FORCA MILAN !!!!!:vozbud:

http://goal.com/en/news/10/italy/20...r-david-beckham-to-start-up-front-in-place-of

Pato се повредил и вечерва со Џенова Бекам ќе играл у прв тим и тоа у нападот, на десната страна на местото на Пато

Баш да видимо на што ќе личи ова.

Може да е само уште една од глупостите на гол.ком кои имаа напишано уште дека и Бенфика го бара Роналдињо :pos:

Значи тимот би изглеал вечер вака

Дида

Абате Неста Силва Замброта

Гатузо Пирло Амброзини

Бекам Бориело Рони​

Баш би сакал да видам како Бекс ќе изигра вечер.

И тоа каков гол од слободен им плесна! :)
Се надевам дека повредата на Пато не е сериозна и дека ќе се врати што побрзо.Штета што Ајдиах е со Гана на купот,ќе го видевме одма што играч е.
Вечерва со Бекам најверојатно ќе се менува формацијата и најверојатно ќе го глеаме старото добро божиќно дрво на Анчелоти! :) Ипак утре е Божиќ!
4-3-2-1 ќе играме вечерва,со тоа што Бекам и Роналдињо ќе играат зад Бориело во напад.

FORZA-MILAN

Ke bide dobra utakmica veruvam deka ke ima dosta golovi ja igrav 3+ a i ne e bitno toa sakam da tepame zasto Juventus tepase ni dise vo vrat a i ne sum siguren mislam deka naredno gostuvame vo Torino popravete me ako gresam.
Dolgo gi nemame gledano Milan i bas so golema zelba go cekam mecot a sto mislite ne se kamena Genova ne se nekoj epten jak ama pa ne se ni slab ti vo sredinata.
Sto mislite ke igra od pocetok Bekam ili i sto e toa sto pisuva za povreda na Pato ne mi se veruva bas sega.
Ne davaat direktno vo 20:45 site pred :tv: da go gledame nasiot tim kako pobeduva a pred sve sakam da gledam ubava utakmica.
FORZA-MILAN denes e garant 1-1 i 3+ :helou::helou:

Ајде Бекам сите очи се впрени кон тебе.Покажи зошто си најдоброто десно крило...Годините ништо не му можат на човекот ќе игра комотно до 40...
Ајде Милан не го пуштајте Интер да ви избега...

http://goal.com/en/news/10/italy/20...r-david-beckham-to-start-up-front-in-place-of

Pato се повредил и вечерва со Џенова Бекам ќе играл у прв тим и тоа у нападот, на десната страна на местото на Пато

Баш да видимо на што ќе личи ова.

Може да е само уште една од глупостите на гол.ком кои имаа напишано уште дека и Бенфика го бара Роналдињо :pos:

Значи тимот би изглеал вечер вака

Дида

Абате Неста Силва Замброта

Гатузо Пирло Амброзини

Бекам Бориело Рони​

Најприродно решение е Сидорф во напад Бекам десно крило. Или да се проба Хунтелар - Бориело со Роналдињо зад нив.

Абе Пато ако не игра мора да игра уште еден напаѓач неможе Бекам да игра со Роналдињо полушпиц не ми е некако на арно така што знам ,Бекам ќе си делува поназад малце и по десна страна со центаршутеви вака мора со Бориело еден класичен напаѓач ама шансите за тоа се 0.01 % :)

P.S Marley јас би го ставил Бекам на местото на Гатузо,а Рони полушпиц позади Бориело и Хунтелар/Инзаги сеедно чим веќе Пато не игра :/

Ај некако нека згреши Лео нека почне со Хунтелар и Бориело ....

Нешто вакво

Дида
Замброта-Неста-Силва-Антонини
Пирло-Амброзини
Бекам----------------Роналдињо
Бориело-Хунтелар

ДА не претерав ?:nesvest:

Ај некако нека згреши Лео нека почне со Хунтелар и Бориело ....

Нешто вакво

Дида
Замброта-Неста-Силва-Антонини
Пирло-Амброзини
Бекам----------------Роналдињо
Бориело-Хунтелар

ДА не претерав ?:nesvest:

На ова и мислев јас дада само не верувам вака да направи Лео .Бекам ќе игра по страните со Рони на местото на Клас :/

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom