Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Abe zamrznato e sve.Stolcinjata od tribinite es so sneg zamrznati.Nema kaj da sedat navivacite.Vrne istura sneg i terenot e nezgoden.Moze da se povredat igracite.Katastrofa e

Пу бе им се отвори сега шанса на Фиорентина лут Сигурен бев дека ќе ја добиеме лут

Иначе гледате бебињата паднаа во депресија кога слушнале дека ќе играат со Милан :icon_lol:

Штудгард-Хофенхаин се игра на снег зс и нашиве да не играат.:tv:

Двата дуели, Фиорентина - Милан и Болоња - Атланта се одложени. Него, кажаа кога е можно да се играат ? :smir:

Штудгард-Хофенхаин се игра на снег зс и нашиве да не играат.:tv:

Сигурно во Италија има повеќе, прееска и Баерн - Херта се играше на снег, но немаше толку многу..:wink:

Лошо е ова што е одложена, ќе им се вратат повредените потешко ќе ни биде, а и плус на ливче ја иам 2ка :))

пу да ти ебам несреќата а таман мислев Милан да си го глеам!!! :@

Какво играње нема шанси на таков терен, не е покриен со снег туку со мраз целиот ќе неможат да мрднат играчите, видете го клипов каков е стадионот плус првото видео пуштето го ќе нема кај навивачите да седат скроз замрзнати фрлаа сол како што гледам. Одложувањето е подобро за нив али тоа е немаме среќа ќе беше доста полесно без нив.

Какво играње нема шанси на таков терен, не е покриен со снег туку со мраз целиот ќе неможат да мрднат играчите, видете го клипов каков е стадионот плус првото видео пуштето го ќе нема кај навивачите да седат скроз замрзнати фрлаа сол како што гледам. Одложувањето е подобро за нив али тоа е немаме среќа ќе беше доста полесно без нив.

Што хубава глетка:music3::icon_lol:.Штета имавме голема шанса да тепаме како што беа ослабени..

Што хубава глетка:music3::icon_lol:.Штета имавме голема шанса да тепаме како што беа ослабени..

Ептен убава мраз цел терен инаку гледам на видеото започнале да чистат и добро им одеше али главниот проблем биле столчињата каде што неможе публиката да седи, инаку ќе ги тепаме а сега или покасно не е голем проблем :music2:

Има ли информации кога ќе се игра, пошто само Фиорентина ја чекам? :)

Кажете што ја чекате на тикет па ќе ви кажем кога е мечот :pipi:

Снегот го спаси ливчето. :icon_lol:
Поделете ја вкупната добивка со 2.60/ колку и да е. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom