Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
вториот гол ме потсеќа на Ван Бастен :vozbud:

Па и не бил толку лош Хунтелар. Инаку незнам зошто цел натпревар Милан играше со два дефанзивци од среден ред (Амбро и Фламини), и со бекови коишто не ни мислеа за напад. Против вакви тимови треба со тројца напред и ако сакаат да се бранат нека повелат.

Ху Ху Ху ХунтеЛааааааАааАааР

добро е чим даде 2 гола ке му тргне и понатаму ае ае:милан::milan:

2yu0z1k.jpg

:drk:на вториот гол :vozbud::vozbud::vozbud:

Честито победа момци. Хунтелаар заслужува место во тимот дефинитивно им докажа на сите.

Честито победаа.. Убедливо Хунтелар од следен натпревар треба прв состав да му се дај.. Се покажа!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

честитки за победата... и воедно да му се заблагодарам на Хунт за парите, ќе му дадам провизија :pos:

Честитки за победава...

Него..на Хунтелар овие први погодоци му беа за Милан?:smir:

ПА ДАЛИ ТОА НИЕ ДОЧЕКАВМЕ ГОЛОВИ ОД ХУНТЕЛАР!!!
Тоооо мајсторе....пипо ЅВЕР....вакви екипи не треба да постојат ова мн досаден натпревар со 2 мин вистински возбудувања!!!!
Галиани голе сврши затоа се тргна малце на страна!!
Честито победа и наравно 2ро МЕСТО!!!
Нека ни се множат!!

Хаха каков натпревар неверојатно!:vozbud: Вака не се радував кога тепавме со Реал! Браво за Хунтелар конечно се покажа во право светло и го заслужи местото во прв состав.И да 2ро место!:smir:

што ти е милан се мучат да даат гол цела утакмица влага хунтелар дава два гола и на крај шутка му маваат или у превод да ти ебам холанѓанецот местена беше:pos2::pos2::pos2::pos2: а овој сакаше да им се извади абе не сум ве разбрал слабо со италијанскиот али овие се направија не го слушаат и му удрија рефус:pos2::pos2: шала на страна ги изедов ноктиве од нервоза али како сум се дерел коа го брцна у 93та ми олесна на душата ептен и ми се напраи ќеиф што моментот за гол првенец неможеше да биде подобар, инзаги истотака многу ме изненади, а од сидорф се разочаруем од утакмица у утакмица :toe:

Честитки за победава...

Него..на Хунтелар овие први погодоци му беа за Милан?:smir:

да добро е што му тргна се надевам следните утакмици ќе добива повеќе шанса..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom