Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Им ебем тимот скапан само за у втора лига се овие бе, ова не е фудбал, во Англија малите тимови играат напаѓаат даваат се од себе а овде у Италија ќе застанат сите пред гол и ела пројди, ѕид... Спасот у Инзаги, он е човек за вакви натпревари он може да ја протне топката некако, и Ди Џенаро место Сидорф после 70 та да видим што чуек е :)

абе нека покуша Пирло да го матира со шут од 20-30 метри... ако пробуваат со нафрлања,долги пасови... ништо од тоа.. или да идат на пенал или слободен :toe:
али ја би идел со првата опција, шутеви од далечина, вајда нешто ќе влезе :tv:
хаха не игра Пирлето, ондак Дињо или Сидорф

тешко да има гол тука,0-0 ќе биде,ова не е фудбал ова е мизерија...колку убави утакмици гледав денес и оваа капак.
ебате тоа фудбалот...уште тренерот да го ставеја у одбрана...и нашиве не се нешто ,Сидорф спор спор спор,затоа неможат еден напад брз да напраат,не ми се гледа више у пм :zid: :nerv:

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
ц ц ц невозможно :tv:
Хунтот ве извади, а мене парички ми даде:pos2::pos2::pos2:

лејлееее партали праење!
Хунтелар ја доби довербата во два потега :helou:

Господ здравје да му дае, ми го продужи животот 10 години! :pipi:

главен еб*ч ќе биде вечерва Хунт сите пи*ки ќе ги легне :pos2::pos2::pos2:

Сајтлер еби се, поремети странта :pos:

И да... Хунтелаааааааааааааааааааааааааааааааар (како први тако други) :pos:

Да им се изнаебам мајка у пичка на сите по ред од бункерашиве и тој скапан ебан анти-фудбал што го играат. Ако ви е, ви го тури Хунти, џабе пичкосувавте цела утакмица. Кур да јадат!

хахаха тешка победа против тежок противник добро е :)

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Welcome back Huntelaar!!! :vozbud:

Хахахаха каков натпревар. Досада жива до 92 минута. И после следи 2 минутно шоу на Хунтелар. Од следен натпревар во прв состав! :) Браво :zver:
И капаче на се головите му беа со асистенции на Инзаги :icon_lol: Инзаги асистира, абе ај. :)

Хунтелар :vozbud::vozbud::vozbud:

Влезе дечкото и се испиздари што не го ставаа :vozbud: 2 топ гола браво,може да ја одмори следната Бориело. Антонини исто добро изигра одма живна левата страна,е сеа се гледа дека не е левак и не е лев бек,ама ќе импровизира Лео до јануари барем. И на крај шутката што му ја правеа на Хунт за и официјално да влезе у "бандата"

Да му дадоа толку шанси за настап на Хунтелар колку што му дадоа на Бориело ке беше многу поинаку.. ама срека што му се погоди во овие 7-8 минути па од сеа мислам дека многу посериозно ке се смета на него..
Очекувам и да почне да игра у прва постава..
Едноставно Бориело не влага у шанса никако..

Мило ми е за Хунтелар, колку малце е потребно само да докаже дека вреди, за 2 минути 2 шута 2 гола, негова вечер... загрозено е местото на Бориело :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom