Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ониеву е повреден ке паузира 4 месеца минимум.....не знаеше?

фала на информација... не знаев мајке ми...

За жал Ониеву е повреден на 6 месеци. :(
Затоа викам ја дека ни треба уште еден централен дефанзивец, еве сеа Неста и Ониеву се повредени, па нема со кој да играме, неможе Силва да покрива два играча. :uvo:
Еве нешто за Запата има на миланњус, супер играч. Нас сеа ни треба некој централен дефанзивец до 27 години, кој ќе го замени Неста за 2 сезони, кога најверојатно ќе оде во пензија, а и ќе учи многу од него. Па за две години да имаме еден од најдобрите дефанзивни тандеми. :smir:

што знам, добар е Запата... стабилен,цврст,кондиционо е ТОП.Само некако не ми изгледа баш дека ке го достигне некад нивото на Неста(а камо ли па да биде негова замена, еден е Неста) .. мислам дека можеме да си најдеме некој многу подобар од Запата (читај-Сантакроче на пример)...
Ама како и секад овие нашиве газди ја тупат работава...

Најдобар стрелец на светското под 20 и најзаслужен за титулата на Гана. Само тешко Берло да фрли пола миљон, некој друг ќе ни го лапне пред нос. :wink:

Ќе фрла Берлу ич да не се секираш, јасно му е дека има добра екипа, ама истата нема клупа, и знае дека фудбал не се игра со 12 играчи, ќе фрла богами и зимоска и летоска. Глава ставам.

Lets hope ! мора да фрли нешто,зашто на оваа екипа и требаат засилуња,несакам да се залажат со овие неколку добри игри,сепак треба трансфери !:smir:

Ѕверка е детето, баш на 2-3 пати го гледав на Светското до 20 години, 8 гола даде. :smir:

Dida, Roma, Antonini, Favalli, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi. *повикани за со Парма...

Очекувам вака да излеземе:
---------------------------дида------------------
Одо------------Т.силва-------Каладзе--------Замброта--
--Сидорф---------Пирло------------Амброзини
ПАто-------------Бориело----------Роналдињо
Милан 3 - 1 Парм голови : Pato,Ronaldinho,Ronaldinho-Palosi:milan::милан:

Dida, Roma, Antonini, Favalli, Kaladze, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi. *повикани за со Парма...

Очекувам вака да излеземе:
---------------------------дида------------------
Одо------------Т.силва-------Каладзе--------Замброта--
--Сидорф---------Пирло------------Амброзини
ПАто-------------Бориело----------Роналдињо
Милан 3 - 1 Парм голови : Pato,Ronaldinho,Ronaldinho-Palosi:milan::милан:

Дај од тие магични гравчиња и на мене (мислам на тие со чија помош ги "погоди'' сите утакмици до сега):helou:

Бориело напред би било права ствар, ама тоа нема да се деси. Ќе го форсираат Хунтелар пак, од инат, за да не испадне дека им проапднале парите што ги плиснаа на него, ќе губат време со него до суден ден.
Иначе Парма ко Парма не е наивен пртивник воопшто, имаат добри играчи и не се типичен примерок од нископласираните екипи. Палоски, Божинов(видете каков гол даде последнава) и Марига се опасна тројка, ќе нападнат милион посто.
Исто така мислам дека е време да се пушти и Јанкуловски на терен малце, ваљда нема шанси да е толку за никаде ко што беше, пред да го бетонира Леонардо.

Бориело напред би било права ствар, ама тоа нема да се деси. Ќе го форсираат Хунтелар пак, од инат, за да не испадне дека им проапднале парите што ги плиснаа на него, ќе губат време со него до суден ден.
Иначе Парма ко Парма не е наивен пртивник воопшто, имаат добри играчи и не се типичен примерок од нископласираните екипи. Палоски, Божинов(видете каков гол даде последнава) и Марига се опасна тројка, ќе нападнат милион посто.
Исто така мислам дека е време да се пушти и Јанкуловски на терен малце, ваљда нема шанси да е толку за никаде ко што беше, пред да го бетонира Леонардо.
Повреден е Јанкуловски мислам,иначе за нападот не дека Бориело е нешто боље од Хунтелар ама ај ке видиме кого ке стави Лео...и ако добие шанса Хунтелар мислам дека е крајно време да ја искористи.

56380436.png

:icon_lol:

http://www.petitiononline.com/k1g2n3/petition.html

Браќа ајде да се решиме од пациентот. :icon_bigg

Во врска со споредбата меѓу Клас и Марко, мене Марко ми е некако попокретен, понекогаш и прави по некој дриблинг и не чека се на тацна. Мада уште не сум се откажал од Хунтелар.

http://www.petitiononline.com/k1g2n3/petition.html

Браќа ајде да се решиме од пациентот. :icon_bigg

Во врска со споредбата меѓу Клас и Марко, мене Марко ми е некако попокретен, понекогаш и прави по некој дриблинг и не чека се на тацна. Мада уште не сум се откажал од Хунтелар.

Бориело е сепак подобар од Хунтелар според мене.
Слободно нека го продадат во јануари.

Gleav hajlajts od utakmicava so Napoli, ba dida da ne bil be ce sme go krkale debelo, tek sea sum zadovolen so bodov :icon_lol:

Inace deckovo od gana ja go gleav, partali bese na svetskovo ne bi bilo loso da se zeme, moze da bide noviot Weah u milan, posle weah smo nemale nekoe afrikance asalno :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom