Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе ти е*ам тимот наполи у последниве 5 минути 3 пати се обидоа да изглумат пенал а судацов ни еден жолт картон не им даде, еве го црвен за абате пу бе

еееј колку не беше за втор жолт ама ајде се гледаше која беше намерата на абате да ја исфрли топката

лелееееееее амама гооооол ќе издрзиме ли усе 5 минути

Најтрагично е шо на среќа го погоди голот... а више коа топката идеше у рамки на гол, тоа Господ не го брани! :)

едит: У ПИЧКУ МАТЕР :@

лол не ми се верува ми скинавте ливче алоооо :S:S:S не ми се верува еееј :tapp::tapp::tapp:

Наполи даде два гола откако завршија пола утакмици. Колку се игра таму?

aj be mrs ti ebam i sudija is ve da ti ebam neka ide se u pizdu mater da gi ebam u gz tioe napoli kur ke dadea 2 gola da ne ni go isklcea abate za bezveze ti ebam sudiite glupi

ја па не ни продолжи да му ебам судијата колко се радуваа овие пизда и материна да ја и ебам:nerv: :nerv: многу сум изнервиран ејјј се добро на крај па мора црвен да дадее :@@@:tapp::tapp:

лелеееее како ми оди по нерви вака од готово вересија ц цц ц...ништо без неста во одбрана иако првиот гол нема што да се кажи ама мора во вакви ситуации да се покрива се..ајде бод сеа тоа е тоа.. гледаме напред

Не серете тутурутки бевме да небеше дида ќе изгубевме!

Аууууууу, ова е нешто ново, богами каква сезона имаме трилер, што се не ни се случи сезонава.
Знам дека треба да жалиме, за три минути изгубивме драгоцени 3 бода, ама гледано од друга перспектива бод у Наполи од другите конуренти незнам кој ќе земе, и они беа у криза, јебига, се деси против нас да дигаат морал, идемо даље, три бода со Парма, и повторно дербито со Реал.
Набивме добра атмосфера тука на форумов, не смееме да дозволиме да паднеме, идеме даље, титулата не ни е далеку.

Премногу беа три победи по ред ... па уште оваа :nesum:
А и Дида можеше да интервенира поубаво кај вториов гол:toe:Штета , во секој случај ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom