Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Јуве-Сампдорија ќе ја даваат,кажа вчера тој коментаторот на телма:toe:

capt.photo_1256507836633-2-0.jpg

r1548849200.jpg

ко фан на фудбалот ми се свиѓа победава на Милан оти воедно го победија и најдосадниот фудбалски систем во светот - катанаџото

ко фан на Милан задоволен сум од резултатот иако мора да се подобри играта, особено во нападот

и ко трето, браво до фановите на Милан кои гласно се слушаа како го бодрат својот тим, како да се играше на Сан Сиро :)

не сум фан на милан, ама вчера ќе беше грев ако милан не победеше.

препорачувам тимот да работи на реализација повеќе.

голманот на киево многу добар.

vo tekot na minatata nedela doziveav 3 srcevi udari...so roma, so real i sega so kievo :vozbud: od Nesta najmalku ocekuvav da postigne duri 2 gola ama ubavo kaza Branko koga ne mozat napagacite Nesta postignuva golovi :pos2:

Браво за Дида и за Неста одлично изиграа другите беа сите изгубени како што кажа коментаторот ако неможе нападот да дава голови тука е и одбраната...

Нападот е слаб,Хунтелар не го бива Бориело и така и така роналдињо оваа утакмица не ја изигра како што треба пато направи неколку акции ама пак не даде гол..

Дида да не ја одбранеше ке изгубивме секоја чест за Дида а и за Неста!!! браво...

Frey

Migliaccio – Nesta – Chiellini

Almiron

Maggio – Sneijder – Cossu – Mannini

Pazzini - Cassano

Би го ставил и дида тука

Неста ако не се лажам скоро после секоја утакмица беше во тимот на коло ! Како играа оваа сезона секоја чест многу го поштувам играчов штета што влечеше тешка повреда ама после неа се врати уште појак а и мислам дека е во топ 3 дефанзивци во Калчото,има шпекулации дека го бараат да се врати за Италија ама јас искрено не го сакам тоа.

Неста ако не се лажам скоро после секоја утакмица беше во тимот на коло ! Како играа оваа сезона секоја чест многу го поштувам играчов штета што влечеше тешка повреда ама после неа се врати уште појак а и мислам дека е во топ 3 дефанзивци во Калчото,има шпекулации дека го бараат да се врати за Италија ама јас искрено не го сакам тоа.
одлични игри на неста може ли тоа да значи влез во репрезентација или се откажа?како и да е се става на Фантази Лш очигледно место Т.Силва :)

одлични игри на неста може ли тоа да значи влез во репрезентација или се откажа?како и да е се става на Фантази Лш очигледно место Т.Силва :)

Мислам дека човекот се откажа од репрезентација и пред да се повреди така да не верувам да се врати,рече ќе се посвети само на клубскиот фудбал. :)

Пато играше добро но немаше некои големи шанси...
Затоа тука е НЕСТА!

FORZA MILAN!!!

Демантирал било каков напаѓач, воедно и засилување во Јануари освен Бекам.
И летоска кога викаше дека нема да донесе никој, мислев дека блефира, одолговлекува и слично, па испадна дека е озбилен, така да сеа му верувам.
Чак мислам дека и да не беа овие три трилер победи, немаше да донесе никој. Дека е задоволен од екипава не е, го гледам секоја утакмица какви фаци прави, да е толку грд природно не е можно, јаде бедови и он, али....едноставно овој човек не е човек и не знам што мисли со таа глава..

Пато: Ја сакам Лигата на Шампионите и Златната Топка
Сакам да ја творам историјата на фудбалските терени, а двата погодоци против Реал се само почеток..

Интересно .. :milan: ако се покаже вака до крајот на Л.Ш како што изигра против Реал...

Dida- 7.5:

Oddo- 6:

Nesta- 8:

T.Silva- 7:

Antonini- 6:.

Flamini- 6.5:

Pirlo- 7:

Seedorf- 7:

Pato 6:

Huntelaar- 5:

Ronaldinho- 6.5:

Substitutes

Borriello- 6.5:

Inzaghi-N/A:

Zambrotta- N/A:

Уживајте со најдобриот коментатор и навивач на Милан ,вреди да се погледне :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom