Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам дека ќе почне со Хунтелар по слабото издание со Киево,мислам дека ќе игра прва постава Бориело заедно со Пато.
Не го бидува многу Хунтелар.
Бориело е 10 пати подобар.
Do mestacite,
Dobro ti stvarno mislis deka namestile so kievo:
Sutira onoj od kievo so glava u 90 ja zabiva i Dida mu vika ne ne decko neli namestena e ovaa daj mi ja topkata vamu.![]()
Не е лош тимот, ама мислам дека Сидорф ќе игра.Dida, Roma, Donnarumma, Antonini, Favalli, Kaladze, Nesta, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf, Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho.
Се повикани на натпреварот против Наполи,очекувам Абате да биде прва постава..
Еве јас како сакам:
---------------------Дида------------------
--Одо----------Неста------Силва-------Антонини---
---Абате----------Пирло--------------Амброзини--
----Пато-------------------------------Роналдињо
-------------------Бориело------------------
П.С:До кога ке биде повреден Гатузо?:nesum:
Mилан и јувентус се заинтересирале за дефанзивецот на Вердер Бремен Налдо.
Ми се допага овој играч но ги имаме неста и силва плус е и многу стар така да ..:helou:..
Do mestacite,
Sutira onoj od kievo so glava u 90 ja zabiva i Dida mu vika ne ne decko neli namestena e ovaa daj mi ja topkata vamu.![]()
S8 - Галиани
A4 3.0 TDI S - Мауро Тасоти
A6 3.0 TDI - Леонардо
Q7 V8 4.2 TDI - Ониеву
Q5 3.0 TDI - Абиати
Q7 V8 4.2 TDI - Масимо Амброзини
Q7 V8 4.2 TDI - Лука Антонини
Q7 V8 4.2 TDI - Даниеле Бонера
Q5 3.0 TDI - Марко Бориело
A4 3.0 TDI - Давиде Ди Џенаро
Q7 V8 4.2 TDI - Нелсон Дида
A4 3.0 TDI - Џузепе Фавали
A4 3.0 TDI - Флавио Рома
S8 - Фламини
S8 - Гатузо
A6 3.0 TDI - Абате
RS6 - Хунтелаар
RS6 - Филипо Инзаги
Q7 V8 4.2 TDI - Јанкуловски
RS6 - Каладзе
Q7 V8 4.2 TDI - Масимо Одо
Q7 V8 4.2 TDI - Александро Пато
RS6 - Андреа Пирло
A8 - Роналдињо
RS6 - Алесандро Неста
A8 - Кларенс Сидорф
Q7 V8 4.2 TDI - Марко Сторари
Q7 V8 4.2 TDI - Тиаго Силва
RS6 - Замброта
Do mestacite,
Италијанската лига е многу поразлична од Холандската или пак Шпанската, исто така и играта на Милан е многу поразлична од таа на Ајакс и Реал. На Хунтелар му требаат класични крила за да го хранат со топки. Ама не е само тоа, видете му го и скорот, 9 натпревари, 0 голови, на сите е најслабиот играч на Милан. Сепак дечкото не е во форма. Јас сакам да го продадиме на зимо, или да го трампаме за некој, пример Суарез.дека е 10 пати бољи, не е, далеку е од тоа дека е подобар од него, само во моментов подобро се снаоѓа во екипата отколку Хунтелар, и ајде вака, од кога се у Милан и двајцата не покажаа ништо, Бориело го познава италијанскиот фудбал и повторно неможе да даде гол, а Хунтелар сеуште се привикнува на него.
Видете, лесно е да даваш голови у Холендија, Германија, Шпанија, таму се игра отворен фудбал, па што не и Англија, ако можеше лани еден Амр Заки до пола сезона да биде најдобар стрелец, е работата е да бидеш стрелец у Италија.
Ретки се тие што имале неколку сезони по ред преку 18 гола у една сезона, ја освен Шева не ми текнува некој друг, ако знае некој друг што 4 - 5 сезони давал преку 18 нека пише, мене само на Шева ми текнува, додека на пример Ето, колку сезони по ред даваше преку 25 гола дали ви текнува, и каде е сеа, еден гол даде а 10 кола поминаа.
Тоа е тоа, или ќе ти легне одма лигата или ќе ти треба време да се навикнеш, на Хунтелар му треба време, сепак он е еден од големите голгетри во Европа во момнтов. Ако можевме да го чекаме Креспо 6 месеци да проработи, ваљда ќе ни се исплати ако почекаме за Хунтелар, се надевам.
Големото засилување :kesa: не е решение тоа само одложување на решавање на проблемот во врска со средниот СПОР ред.Незнам дали ке играат Антонини,Абате??? По мене Антонини добро изигра само што се повреди малце тапа,во зима освен старецон не очекувајте никој друг,келавиот чим цело лето издржа без асален трансфер и сега ќе биде така.http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=13313 Ова со бекс веке е готово само да дојде Јануари и доага....:milan::милан:
Пеер и ја да сум опрчил 250 милиона за да освојувам титули а курац да добијам...ке го барам Пато ама курац не им го даваме нека патат...Се појавуваат големи шпекулации дека Перез е во Милано преговара за Пато бидејќи не е задоволен од Кака воопшто а и во убаво сеќавање му останало момчето со број 7 од МиланOва се случува поради катастрофалниот резултат на прволигашот од Мадрид против екипа од 3тата шпанска лига.
jea: