Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здравје боже Пато да се опорави, ама играч како Рони би го чувал барем до крај на годината, а после тоа како слободен ќе си оди кај сака. Се сложил за 300.000 месечно, во Милан зема нешто повеќе од 600.000. Ќе видиме, ни фали само едно лево бекче.
Мислам дека има уште една до две сезони солидна игра во Дињо,но исто така мислам дека и со неговото заминување на Милан може да му тргне,се додека се влечат некои такви истрошени ,недотрошени играчи..не е сериозно фатена работата.
Му посакувам се најдобро во Гремио и жал ми е што нема да ги гледам тие негови потези на терен,кои само тој може да ги направи.
После Шева, Кака,еден од фудбалерите кои ги засакав многу...
А пак Ѓубрентус еден тимски дух што има што да ти расправам... со јакинта и со григера не се освојува титула тоа јасно нека ти бидеPa ne ni treba Kasano da ni go remeti timskiot duh .. Site znaeme kakvo gomno e od karakter
The 2010 Best Club Director award winner will be announced during the annual Globe Soccer event scheduled in Dubai (UAE) on December 28 and 29.
The nominees are :
Roman Abramovich (Chelsea)
Adriano Galliani (AC Milan)
Miguel Angel Gil (Atletico Madrid)
Uli Hoeness (Bayern Munich)
Alexandre Rosell (Barcelona)
уште лев бек да се донесе и заслужено ќе биде ако ја освои наградата за најдобар клубски директор за 2010
Абе шо читам ја Галијани го посакувал Бејл за 40милиончиња и Берли наводно ќе искеширал, а трансверов ќе се договара коа ќе сме играле у ЛШ со Тотенхем....
Не ми се верува, али aj сакам да верувам:mist:
Би требало еден од фаворитите да биде Галијани но ќе видиме може Росел да го одбера..инаку има некој информација каде ќе биде турнејата на Милан и кога одат?
Многу попаметно би било да извадиме некое евро со продажба, отколку да отиде после за џабе...