Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
честито нека вие касано од моја страна но пре читав дека немало да го реди од прва мин немало да имат време со тренинг красич и фабио нема ни 2 тренинга одржано со јуве па играа од прва мин едно второ лани мурињо само 24 сати го имаше снајдер па изигра нема алиби за то се е до тренерот :smir:

aj aj aj juve ako sakale mozele da go imaat ! haha Ako vi e poubavo na dusickata taka da si se tesite neka vi bide,a i imate pravo da jadete govna so takvi klasa napagaci kako Jakinta i amauri :back: :tv:

Тоа дека бевте 100 % убедени дека ќе сте не згазеле на сан сиро,ибра рони пато робињо ќе не газеле.видов колку не згазија.и тоа без двајца стандардни првотимци ви игравме.:smir:

Абе оти јадиш лајна ко знајш дека на среќа тепа Јувентус на Сан Сиро, па и Рома претходната. Најпоќе значи ме нервира некој ко ќе се курчи, а знај дека тимот му изигра срање.

Исто ко Милан пример да тепаше со Реал тогаш дома ко му израмнија на крајот, па то ќе треба да ти е срам да речиш.

Седи ќути таму многу се послаби моментално Јувентус не го распушавај.

Тоа дека бевте 100 % убедени дека ќе сте не згазеле на сан сиро,ибра рони пато робињо ќе не газеле.видов колку не згазија.и тоа без двајца стандардни првотимци ви игравме.:smir:

Ај одговори ми на ова прашање: Дали се освојува титула со една победа против некој ривал во случајов Милан?

Аххх беее,ми го лапнавте мојот најомилен играч во Италија:),со душа сакав да дојде во Интер,али тоа е тоа.Иначе честито нека ви е Касано може ке ви прави некој нереди во тимот ама има кој да го среди кај вас :)

aj aj aj juve ako sakale mozele da go imaat ! haha Ako vi e poubavo na dusickata taka da si se tesite neka vi bide,a i imate pravo da jadete govna so takvi klasa napagaci kako Jakinta i amauri :back: :tv:

Pa ne ni treba Kasano da ni go remeti timskiot duh .. Site znaeme kakvo gomno e od karakter

^Ау кој ни се вратил назад за празнициве :pos: ќејфои :tv:

Фала,морав да сменам,лео испадна јуда така да немам намера предавници да носам на аватар.

Уште не верувам дека би прифатил да дојде у Интер баш поради оваа причина , навивачите . а и ја не би сакал Миланиста за тренер , како и вие обратно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom