Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва со среќа очекувам да ги победиме ке не даваат на Канал 5 во 20:45 би сакал да го игра Хунтелар прв состав но не верувам... СО СРЕЌА

FORZA MILAN
:milan:

Најверојатно Бориело ќе си биде стартер вечерва.
На тестот пред утринскиот тренинг си поминал на најдобар можен начин.Би требало тој да стартува.:)

Најверојатно Бориело ќе си биде стартер вечерва.
На тестот пред утринскиот тренинг си поминал на најдобар можен начин.Би требало тој да стартува.:)
Абе нека одмара да не се доебе,ваљда Пипо ке стартува со Рони и Пато

MILAN-OLYMPIQUE MARSIGLIA: LE FORMAZIONI UFFICIALI

25/11/2009

MILAN: Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Borriello, Pato.
OLYMPIQUE MARSIGLIA: Mandanda; Bonnart, Diawara, Heinze, Taiwo; Cissè, Cheyrou; Abriel, Lucho Gonzalez, Niang; Brandao.

Бориело ќе биде прва постава :)
И истиот состав како со Каљари само што сега го имаме Неста за разлика од дрвото Каладзе .

Красиќ да се зима подитно, дечкото е неверојатен.
Техника, зрелост, брзина, шут буквално има се!!!

Красиќ да се зима подитно, дечкото е неверојатен.
Техника, зрелост, брзина, шут буквално има се!!!

кај мене на ФМ го имате земено, уште во реалноста да го сторите истото :wink:

кај мене на ФМ го имате земено, уште во реалноста да го сторите истото :wink:

Чим кај тебе на ФМ сме го земале, тогаш сигурно го зимаме :vozbud:, како и да е вреди да се земе, играчиба е, заедно со Џеко.

Красиќ ебе по десна страна!

Инаку очекувам брза игра колку и да е тоа можно. Стартер Пипо па после да се уфрли Хунтелар. Треба да одиме на таа карта да не примиме гол, а за давање ќе се погрижи трио-фантастико.

Леле Џеко е ѕвер нема што класа напаѓач кој тандем би бил со Пато.:vozbud::vozbud:

Да не примиме гол... пошо ќе има пеналче за нас :pos:

Ајт со среќа!

Бориело звер!!! Ако игра вака не ни треба Џеко мајке ми :toe:

Одо свињо издркана :tapp::tapp: нека каже пак некој дефанзивно бил добар ебаве ќоравите :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom