Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Нема да му се даде шанса затоа што не е пријавен за Л.Ш.
А не е во Б тимот што е за играчи помлади од 21 година заедно со Патката?

Што ќар кога нема да можеме да ги играме во Лига на Шампиони?
Ќарот ќе го видиме наредна сезона. Зошто да не се земат кога веќе Бенфика ги продава? :toe:

AC Milan сака да го доведе во своите редови Алесандро Матри во јануари оваа година !
Но Милан исто така е подготвен да го донесе 23 годишниот дефанзивец на Каљари Давиде Асторе,
link: http://www.acmilan-mk.com/index.php...-19-30&catid=54:2010-08-25-19-04-06&Itemid=78

Супер !!! :smir:

--- надополнето ---

Според Tuttomercatoweb,Милан се приклучи во трката за левиот бек на Сампдорија Зиеглер
link:
http://www.acmilan-mk.com/index.php?option=com_content&view=article&id=974%3A2010-11-29-19-39-42&catid=54%3A2010-08-25-19-04-06&Itemid=78

Уште едно супер ! :smir:

--- надополнето ---

Дај боже се да е вистина !!!

За овие трите имам само СУПЕР х3 ако се оствари :)

Davide Astori (Cagliari): He continues to be one of the best Italian defenders this term with impressive continuity in defence. Dependable and quick at the back, he helped the Isolani fend off an attempted Lecce comeback.

во тимот на колото

Јас не сакам пошто не е ферски толку добра и комплетна екипа да испадне уште во најраната фаза :tv:

- ДА се согласувам со тебе Росонер. Кој се Барса НИКОЈ. Ги тепале Реал хехехехе. Само да се падмене во нокаут......... Таму 0-0 дома 1-0 и Папаааа :)

14 Number of points with Bonera in the team this season.
24 Number of points with Bonera not in the team this season.
3 Number of defeats with Bonera in the team this season.
0 Number of defeats with Bonera not in the team this season.
3 Number of players Bonera played onside for Pazzini equaliser.

:tv:

Луге дали убаво гледавте вчера што праеше Барса и Пеп .
Како прво им кажа како се игрта 4-3-3 на другите трењери и тоа треба да се стај во Читанките, тоа е права 4-3-3 каде тројца играчи на Барца седеа во линија со бековската линија на Реал (Виља,Меси,Педро).и чекаа топки од Чави и Иниеста.
За разлика од нив Алегри првото почна да ја игра 4-3-3 но со Ибра сам преплетен со 4 бека:kesa: без другите двајца да седат во последната линија,
Наравоучение. Милан моментално не може да изигра 4-3-3 со оглед на тоа што немаме среден ред со такви квалитети кој ке можат да ги проигруваат Ибра ,Бинјо и Пато. зарем да оцекуваме Гатузо боатенг ,Фламини или Амбро да бидат толку креативни и,, интелегентни,,и да ги пронаогаат тројцава.

Во врска со купот играмо на 9 ти Декември со победникот од дуелот Бари - Ливорно кој пак играа утре ..

Антонини и Пирло денес продолжиле со нормален тренинг заедно со останатиот дел од тимот, додека пак Пато се вратил во Миланело тренинг центарот и бил во теретаната. На официјалната страна на Милан се вели дека закрепнувањето на Пато се одвива според планот и предвиденото време, исто така е ангажиран и специјалист за мускули од САД кој ќе се обиде да му помогне на Пато и да спречи понатамошни повреди од овој вид.

Е аман им текна дека треба да ја санираат повредата еднаш засекогаш.

Nils Liedholm (Sweden): Xavi-like passer of the 1950s, it is famously said he went two seasons at Milan without misplacing a pass and when he finally did he was rewarded with a five minute standing ovation by the San Siro audience.

Nils Liedholm (Sweden): Xavi-like passer of the 1950s, it is famously said he went two seasons at Milan without misplacing a pass and when he finally did he was rewarded with a five minute standing ovation by the San Siro audience.

Се е то во ред, ама да гледаш утакмица од то време се ќе ти стани јасно.

Еднаш случајно наидов на некоја утакмица од 70-тите на телевизија и смешно беше за гледање, никаков интензитет никакво трчање и маркирање.

Јас би да се врати Леси дома,а Рони да си ја брка среќата уште во Јануари.

Никако Кака во Милан !

--- надополнето ---

Кака има проблеми со самиот себе. Премногу е повреден, нема да ни биде од корист.

--- надополнето ---

Кака има проблеми со самиот себе. Премногу е повреден, нема да ни биде од корист.

--- надополнето ---

Никако Кака во Милан !

--- надополнето ---

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Добро бе па ти не се нервирај да ти еам,не одлучувам ја дали ќе се врати или не. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom