P
PewDiePie
Гостин
Монтелонгоиако не вервам дека ќе му се дај шанса на натпревар од ЛШ
Нема да му се даде шанса затоа што не е пријавен за Л.Ш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Монтелонгоиако не вервам дека ќе му се дај шанса на натпревар од ЛШ
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=39825 Бенфика спремна да ги продаде Луиз и Коентрао уште во Јануари,ваква шанса не смее да се пропушти,со еден ваков Абате тоа значи млада и екстра силна последна четворка.
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=39825 Бенфика спремна да ги продаде Луиз и Коентрао уште во Јануари,ваква шанса не смее да се пропушти,со еден ваков Абате тоа значи млада и екстра силна последна четворка.
Гледам добро ги составуваш формацииве добра ти е и оваа како претходните, добра ти е и идејата да проба да ги игра заедно сите барем со вака послаб тим, но не верувам дека Алегри ќе ја менува тактиката пред се зато што тој форсира класична 4-3-1-2 формација и во кајлари играше исто, проба на почетокот да ја игра формацијата на леонардо т.е оваа твојата па немаше резултат и не верувам дека има муда повторно да ја извади. Од друга страна е и поризично да си излезе со овој состав така што нема никаква замена на клупа и за тројцата напред.за со Бреша..мислам треба да се проба ова.
...............Абијати
...Абате.....Неста.....Силва...Замбро
........Фламини..........Амбро.....
...............Содирф...................
Робинјо..................Роналдинјо
..................Ибра...............
Ма само нека ги земат имаат време тие за во ЛШ :tv:Што ќар кога нема да можеме да ги играме во Лига на Шампиони?
Тешко предвидлив е трансфер маркетот во јануари, па најдобро е да се почека и да се види што ќе направи Милан. Вака многу шпекулации се шират па се замарате само
него еве како стојат асистенциите кај Милан
4 асистенции : Ибрахимович
3 асистенции : Роналдињо
2 асистенции : Одо, Сидорф
1 асистенција : Амброзини, Пирло, Тиаго Силва, Антонини
да и друго интересно е што секој натпревар каде што дал гол Ибра сме победиле![]()
Има уште некој што ја сака Барса у 1/8 финале у ЛШ ??![]()
Има уште некој што ја сака Барса у 1/8 финале у ЛШ ??![]()