FORZA-MILAN
Ke bide tesko nezgodni se kaljari ovaa sezona se dosta podobri od proslata ama mislam deka ubavo kaza eden gore deka najdobro e da se resi utakmicata vo prvo poluvreme i jas se slagam.
A sto go maci Flamini sto ne e povikan.
Go vidov sostavot koi se povikani ke imame problem dosta sto ke go nemame Nesta,veke mi e nekako izdisan balon Kaladze ama daj boze da izigra dobro utre.Sve na sve mislam i veruvam vo momcite poiskusni se i baska igarme doma sto mora da svatime deka ako se borime za kalco doma so poslabite ekipi mora da pobeduvame zasto Sinter sve tepa i doma i u gosti,ama go cekam na 5 dekemvri so Juve da padnat u forma i da ne begaat so bodovi.Milanezi pozdrav do site navijaci na najdobriot klub vo svet i site vo 15:00 casot na telma da gledame pred sve dobra utakmica i se razbira dosta golovi.FORZA-MILAN....FORZA-PATO......
:tv:
Go postuvam mnogu kako igrac i toa sto sam izjavil deka ko mlad navival za Milan i sega bi sakal da igra za Milan tocno e deka prerasnuva vo eden odlicen fudbaler i od den na den e sve podobar,ama sepak ne se slozuvam deka vredi 30 milioni funti najnova informacija denes ne prifatile zamena za Huntelar +10 milioni nego samo za kes i toa 30 milioni za Dzeko.
Deckoto e dobar sve ama mislam deka malku mi gi dignavme akciite.
On ne e od kalibarot na Agiuro,Drogba,Tores i da ne nabrojuvam ima uste mnogu.Ke kazam iskreno sto mislam deka on e dobar igrac i deka moze ke e uste podobar ama on igra vo edna od da kazam ne najlosite ama prosecna liga Germanskata.Znaci koga trebase letovo da se kupuva igrac za napadot bea Dzeko,Luis Fabiano,Adebajor i drugi.Po mene Milan zgresi i ke se kae sto ne go kupi Adebajor strasen igrac vo napadot baska proveren a i sega vo Siti dava golovi ko skinat.Na idividi forumov se karame so navijaci od Mancester United deka ko fol Milan nemal pari i zatoa ke go kupele Mancester.
Milan ako nema pari neznam koj ima ama ako neka zborat Sinterite ne napagaat sme imale 14 ili 15 fudbaleri so nad 31 godina.Ke im poracam deka za vo Italija ovie godini se izvadija na krizata na Milan i na kalco skandalot sto im dadoa 1 ili 2 tituli taka i Juventus go stavija vo 2 liga.
A za liga sampioni uste nemoze da se izborat da se vtori vo grupa.
Maleri se golemi koj igrac i da go kupat liga na sampioni ne osvojuvaat garant.Milanezi navivame za najdobriot klub na svetot toa go znaat site..:helou::helou: