Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
jamey jasta

:pos:
Ej ај стварно многу арно не е на арно викаат старите баталете трансферот фокусирајте се на утрешниот меч со Лече. Сега ќе видите за инат Бориело ќе даде хет трик :pos:

Ќе збориме на крај на сезоната..
Згрешив што ја кажав реалноста за средниот ред?
Иначе вечер очекуем сите 3 засилувања(гркот,амелиа и боатенг) да играат..
Поздрав и Forza Milan!

Ќе збориме на крај на сезоната..
Згрешив што ја кажав реалноста за средниот ред?
Иначе вечер очекуем сите 3 засилувања(гркот,амелиа и боатенг) да играат..
Поздрав и Forza Milan!
Гркот нема да игра, Амелија нема да игра, само Боатенг ке игра :)

Честито момци за Ибрахимовиќ!

Со среќа во новата сезона!

Ибра слетал со приватен лет во Милано
Инаку миланњус го дава следниов состав со кој Милан ќе игра сезонава
Абијати
Антонини - Неста - Силва - Сократис
Амброзини - Пирло - Боатенг
-------- Роналдињо ---------
Ибра - Пато
Мислим дека имамо добар состав годинава со опција Фламини/Амброзини за среден ред
извор http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33066

Ибра слетал со приватен лет во Милано
Инаку миланњус го дава следниов состав со кој Милан ќе игра сезонава
Абијати
Антонини - Неста - Силва - Сократис
Амброзини - Пирло - Боатенг
-------- Роналдињо ---------
Ибра - Пато
Мислим дека имамо добар состав годинава со опција Фламини/Амброзини за среден ред
извор http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=33066

od kaj pa sea sokratis levo a antonini desno?
a ibra i pato nema li da igraat kako borielo i pato?

Нема шанси да дадат 18 милиони за него, ама ако случајно е вистина среќен пат! Инаку нема да има посебно преставување за Ибрахимович и го избрал бројот 11.

Како нема да има посебно претставување? Пред утакмицата со Лече ке го претстават на Сиро,ке трча круг мислам околу стадионот.

--- надополнето ---

Нема шанси да дадат 18 милиони за него, ама ако случајно е вистина среќен пат! Инаку нема да има посебно преставување за Ибрахимович и го избрал бројот 11.

Како нема да има посебно претставување? Пред утакмицата со Лече ке го претстават на Сиро,ке трча круг мислам околу стадионот.

Честито засилување ,му лежи Италија на носот:) пак ќе глеаме јаки дуели Киелини-Ибрахимович. и да ја продужи традицијата да не дава голови против јуве:) против Интер нека дава колку сака и ако му свиркаат ќе ги затне пак со прстот како што ги дупчеше на сред Меаца:)

Честито засилување ,му лежи Италија на носот:) пак ќе глеаме јаки дуели Киелини-Ибрахимович. и да ја продужи традицијата да не дава голови против јуве:) против Интер нека дава колку сака и ако му свиркаат ќе ги затне пак со прстот како што ги дупчеше на сред Меаца:)

Немора Ибра да ви дава,и така Рони ви го има фрлено меракот,си знаете вие :tv:

100 пати е пишано дека "златниот" 11 ја зима,не препрашувај едно исто!!!!
ѓоре уште ли со овој аватар ке бидеш?!:pos2:
кој и да биде на гол е одлично,двајцата се добри....треба сократис да добие шанса за десно....и фламини место амбро да влезе второ
очекувам 3 бода вечер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom