Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа,Рони му го закачи на Дунга и докажа дека треба да игра на светско и тој и Пато.Forzza Milan:smir:

Заврши и оваа сезона и ние пак си останавне со прстот во уста благодарение на ќељавите.
За утакмицава ќе кажам само едно големо БРАВО за сите што играа.Секоја чест за Лео постави одлична тактика со која го прегази Јувентус.Дињо докажа дека е еден од најдобрите играчи кој заслужува да игра на светското !

Најпрво честито за сосема заслужената победа. Ова беше една од најемотивните утакмици во мојот живот. На голот на Антонини здивев, човекот ја заокружи неверојатната сезона со својот прв гол во дресот на Милан. За Роналдињо што да кажам? Класика! Уште еднаш докажа дека е ѕвер. Со Пато во тимот сме многу побрзи, поактивни, подоминантни.
Толку беше во оваа сезона од која можам да кажам дека сум задоволен. Со овој тим и Мурињо да дојде нема да може ништо. Имавме блескави моменти а и имавме и лоши моменти.
На крајот ќе кажам само: Фала Лео, Фала Дида, Фала Фавали...ќе ми фалат многу посебно првиве двајца но тоа е што е да сме живи и здрави.
Наредната сезона е нова страница во нашата историја. Но како и да е сум бил, сум и останувам со овој тим засекогаш. Форца Милан!!!!!!!!!

Што значеше трансапрентот ако не се лажам овоа го пишуваше...

SOCIETA' PER L'ANNO CHE VERRA', MENO CHIACCHIERE E PIU' LIQUIDITA'

БРАВО ЗА ПУБЛИКАТА НА САН СИРО ! СЕ ГЛЕДА КОЛКУ МНОГУ ГО САКААТ МИЛАН ! СЕКОЈА ЧЕСТ ! ! !

а најверојатно и дида си заминува штом го извади на 10 минути пред крајот и тој се поздрави со сите.

многу ми е жал за Лео, а ќе ми биди уште повеќе ако си замини и Дида.

Тоа ти е фудбал брат али многу добро игравме вецефмееее :)
Честито на сите победа ! :))

Честито победа од навивач на Интер!!

Нема да постои никогаш тим што го мрзам повеќе од Јувентус! (одвратни се) иако Милан се едни од најголемите ривали на Интер но, не ги мрзам!!

аривидерчи Лео, аривидерчи Дида, аривидерчи Фавали :helou:

со нови сили следна сезона нека ни биде подобра

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+0-dQRv82AJal.jpg

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+w6BepfCit_wl.jpg

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+cgXrHqx_RtKl.jpg

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+oMxn26sSQiCl.jpg

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+Q_bff_nT5KQl.jpg

AC+Milan+v+Juventus+FC+Serie+A+nJxyPcJlMVrl.jpg

ах да заборавив.... дунга цркни морону издегенериран!

Дефинитивно Инзаги и Дида заминуват, иначе немаше логика вакви замени да се прат. Се надевам дека Роналдињо случајно беше заменат, зошто после Шевченко и Кака срамота е да не ја науче Милан лекцијата.

Toa ти е кога навиваш за клуб преполн со орли вакви срцепарателни моменти ти идат со аранжманот. Почна ова уште со Костакурта, преку Кафу и Сержињо, Малдини Кака и денес Дида и Лео. За сите ми подрднакво жал, вклучувајќи го и Фавалињо, каков беше смешен и збунет кога искачаше, сакав да го штипнам :). Дида стандард-рапав и без емоции, ни на мртво плаче-ни на живо се смее, али знам дека и он се насолзил.

Роналдињо исто излезе со солзи ако приметивте, сеа нејќам да помислам на најлошото ама после утакмицата на прашање дали ќе остане во Милан рекол дека не знае. Нејќу да си иде никад, ваква легенда треба да се клонира.

како и да е, Леонардо, фала за се, дај боже да го доживееш тоа што го заслужуваш.

Браво браво , не ја гледав утакмицата но осеќам добро изиграл Рони ! честитки за победата се надеваме подобра игра наредната сезона ФорЗа МилаН!

--- надополнето ---

- головите

Како прво дечки честито победа како не им закачивте уште 3 мамето мамино да им го е.ам , како второ честито во ЛШ наредната година и како трето се надевам дека вој келавиоф ке го одврзе кесето не само да собира пари и ке земете некој поактуелен играч, и за крај Ми напрајвте кеиф до утре да уживам , а утре да се радувам на нашиот успех. СРЕЌНО :smir:

Што значеше трансапрентот ако не се лажам овоа го пишуваше...

Организацијо, за годината што следи, помалку зборување повеќе ликвидност (акција ) колку шо ми иде мене италијанскиот

Честикти за Милан...Гранде Рони :vozbud:

Тужна вечер жал ми е многу за Лео и Дида, па и за Фавалињо. Ќе се расплачев за малу, али не се расплакав, ќе чекам до наредна година когај мајсторот ќе се пензионира

Filippo Inzaghi - AC. Milan & Italy [HQ]

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom