Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова не ме боли, ми мирисаше второ полувреме дека вакво нешто ќе доживееме кај и да е. Али кога наредно коло ЛАцио (оние со кој бодовите ни се штиклирани пред секоја сезона) кога ќе си отидат со бодови-е тоа има да ме запече, тешко и тоа.

Се молат луѓето со психички проблеми од други фан клубови да не доаѓаат и пишуваат тука.

Го видовте ова ? :

Добро бе да му ебем , го постираше еднаш, не бидите досадни бе деца со линкои од македонскиве стране кои ги уредуваат 14-годишни деца шо не излегле на сонце у животов нивни

Истото се деси пред 1 недела,они кукаа ние се радувавме ,тогаш се намали разликата сега се зголеми.. Штета што следната ќе биде тешка утакмица,незнам кој би можел да ја реши,ќе го нема Дињо. Ништо не е готово,Рома е 2ра,игра дома со Интер може и тоа како да ги начука,колку што сака Милан толку и Рома сака да биде Шампион. Како и да биде овој Милан не заслужува да освои титула..Галиани пак нека се почеша за ќелавицата :kesa:

Епа момци тоа е.
Со оваа игра толку, нападов ни е анемичен до немај каде, па уште тој Бориелото се љути кој го извадија, дрво едно, Пипо да се смири малце со дриблањето незнам стварно кој му е филмот, и смешен ми е на моменто.
Наредна со Лацио незнам само шо ќе биде, Лацио сум го сметал за тренинг секоја сезона, и сигурни бодои, се стварно незнам со каков состав би можеле да излеземо тамо.
А Лацио таман заигра малце нешто, свржаја 2 победе по ред, тешко ќе биде но се надевам на победа како и да е :)

I dedicate this goal to [Jose] Mourinho, because I like him as a coach," the 24-year-old told Sky. "Wherever he has gone, he has always won.

"I like Inter as a side, and I have a soft spot for them."

Амеба грда татарска, па колку треба да си глуп да дадеш ваква изјава.

Барем еднаш да го погодеа голот ако не друго:kesa: :nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom