Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.855
Ова не ме боли, ми мирисаше второ полувреме дека вакво нешто ќе доживееме кај и да е. Али кога наредно коло ЛАцио (оние со кој бодовите ни се штиклирани пред секоја сезона) кога ќе си отидат со бодови-е тоа има да ме запече, тешко и тоа.

P

PewDiePie

Гостин
Се молат луѓето со психички проблеми од други фан клубови да не доаѓаат и пишуваат тука.

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Го видовте ова ? :

Добро бе да му ебем , го постираше еднаш, не бидите досадни бе деца со линкои од македонскиве стране кои ги уредуваат 14-годишни деца шо не излегле на сонце у животов нивни

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Истото се деси пред 1 недела,они кукаа ние се радувавме ,тогаш се намали разликата сега се зголеми.. Штета што следната ќе биде тешка утакмица,незнам кој би можел да ја реши,ќе го нема Дињо. Ништо не е готово,Рома е 2ра,игра дома со Интер може и тоа како да ги начука,колку што сака Милан толку и Рома сака да биде Шампион. Како и да биде овој Милан не заслужува да освои титула..Галиани пак нека се почеша за ќелавицата :kesa:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Епа момци тоа е.
Со оваа игра толку, нападов ни е анемичен до немај каде, па уште тој Бориелото се љути кој го извадија, дрво едно, Пипо да се смири малце со дриблањето незнам стварно кој му е филмот, и смешен ми е на моменто.
Наредна со Лацио незнам само шо ќе биде, Лацио сум го сметал за тренинг секоја сезона, и сигурни бодои, се стварно незнам со каков состав би можеле да излеземо тамо.
А Лацио таман заигра малце нешто, свржаја 2 победе по ред, тешко ќе биде но се надевам на победа како и да е :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
I dedicate this goal to [Jose] Mourinho, because I like him as a coach," the 24-year-old told Sky. "Wherever he has gone, he has always won.

"I like Inter as a side, and I have a soft spot for them."

Амеба грда татарска, па колку треба да си глуп да дадеш ваква изјава.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Барем еднаш да го погодеа голот ако не друго:kesa: :nerv::nerv::nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom