Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Што не ми кажавте порано да пуштев стрим. Само што пуштив - гол. Брао Пато007 даде убаф гол.

какво прво полувреме на Дињо и Пато :vozbud:
инаку дали приметивте колку точни дијагонали праќа Бекам до Роналдињо

ајде да дадеме уште некој гол да ја подобриме гол разликата

Браво за Пато, не ги видов голојте зш на телма гледав интер. Ама сега второ ке го гледам Милан. Интер во прва минута примија гол ама џабе, напраја пресврт пак и не вервам дека Удинесе ке израминт ама не е битно, битно е дека Пато е ЅВЕР :vozbud:

какво прво полувреме на Дињо и Пато :vozbud:
инаку дали приметивте колку точни дијагонали праќа Бекам до Роналдињо

ајде да дадеме уште некој гол да ја подобриме гол разликата

Снајпер. :tv:

Ме чуди не му се лепеа по троица на Дињо и ете што им се случи, заедно со Пато партали, зверови!

Слабо овие, мислев повеќе отпор ќе пружат ама слабо, паднаа после првиот гол. Јанко изигра ок, Бонера не го видов ниту една да нафрли - појде па се врати ама затоа Бекам у зеница гаѓа. Ај уште еден гол па нека влезе Хунтелар, 100 % дава гол.

Снајпер. :tv:

Ме чуди не му се лепеа по троица на Дињо и ете што им се случи, заедно со Пато партали, зверови!

Слабо овие, мислев повеќе отпор ќе пружат ама слабо, паднаа после првиот гол. Јанко изигра ок, Бонера не го видов ниту една да нафрли - појде па се врати ама затоа Бекам у зеница гаѓа. Ај уште еден гол па нека влезе Хунтелар, 100 % дава гол.

Еден гол сега Бориело и нека влезе Хунтелар и после и Хунтелар и Рони да бувнат уште по еден = петарда :pipi:

Sea Shevcenko ke raspali i ke gi utepame ovie gnidive od Atalanta.

Sea Shevcenko ke raspali i ke gi utepame ovie gnidive od Atalanta.

Абе остај го Кафу нека не трча многу напред назад. Доволни се Руи Коста и Ривалдо да му местат на Шевченко :baeh:

Taка е ! Очекувам асистенција од Кафу :vozbud:

Е сеа и ти претера, Звонимир Бобан ако не направи ништо губиме :kesa:

Абе остај го Кафу нека не трча многу напред назад. Доволни се Руи Коста и Ривалдо да му местат на Шевченко :baeh:

Ама Стам и Костакурта у одбрана стубови ни сее, секоја чест!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom