Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овие како да немаат волја за игра ццц не ми се верува само шутираат и некои глупи центаршути изведуват.:uvo::nesvest:

lejj ja igraf singl x-1 aahha nikako da ja pogodam da ti ibam ekipata
ko bea penzioneri bolje igraa

Aбе шо се секирате ??

2 у 1 ќе прави Берлу за Бвин. Овие Цирих се помирија со судбината дека немаат шанси у групава и се сложиле да местат за кладилници.

Ро Реал 7+, со нас 2 у 1 све големи коефициенти :pipi:

3-1 е оваја за нас

Пирло под итно на трибина, место да биде главе организатор он не се ни виде, незнам зашто уопште го играме, мора у второ Пирло да го извади и на негово место да го симне Сидорф а да веле Роналдињо, а и Сидорф е тапа, ама барем го има по терен, а Пирло, гитла на трибина и нека гледа фудбал.

Aбе шо се секирате ??

2 у 1 ќе прави Берлу за Бвин. Овие Цирих се помирија со судбината дека немаат шанси у групава и се сложиле да местат за кладилници.

Ро Реал 7+, со нас 2 у 1 све големи коефициенти :pipi:

3-1 е оваја за нас

Чул те Берлискони :vozbud:

Среќа прво шо заврши, уште еден ќе лапневме, како да не сакаат да ни дадат уште еден.
Нашиве си го ладат бре, од 20-45 минута што гледав топката ни ја скрија:nesum:, еден шут Сидорф имаше покрај голот.:kez:

Ајде второ Хунтелар и Роналдињо нека влезат, мора поофанзивно да се игра, да се притисне.
Ќе се затворат вие сега, оди бутни им гол :)

Aman be da mu se pljuknem so Zurich nemozhem da ja fatim Milan X na poluvreme , sramota !:nerv:

не пцујте више ке си ги истрошите зборовите за следната утакмица!:back: за оваа доста е едно големо: СРАМОТА !:kesa: ние к*р ташак сме играле со швајцарци а сеа дошло гол со пета да ни даваат....ццц,разочаран сум еј :nesvest: не ми се глеа више у пм

Со нашава одбрана незз до каде ќе стигнеме..Со реал кога ќе играме што ќе правиме од која стр ќе се браниме :tapp:.

Сакам само да ги прашам оние што тврдеа дека Милан ќе е одличен и без Кака и ќе има одлична сезона, па дали тие сеуште тоа го мислат???

Ми се плаче кога го гледам во Реал како лом прави, а колку се ќорави нашиве без него. Ужас ...
Милан ќе беше многу појак од "Милан со Кака", ако ги земеше Сисоко, Рафиња, Ернанес и Џеко/Адебајор/Фабијано. И да го вратеше Гуркуф, исто така.
Рачунај
Сисоко-15 милиони, Рафиња-12, Ернанес-15 и еден од овие тројца, 20 милиони.
Со овие играчи фиксно ќе го имавме најдобриот тим во Италија, а може и пошироко, ќе си земевме Серија А, ќе стигневме подалеку во ЛШ и ете ти ги парите што толку ги сакаат нашите газди. :toe:
Замисли само:

Сторари

Рафиња-Неста-Силва-Сисоко

Гатузо-Ернанес-Фламини
Гуркуф
Џеко(да речеме)-Пато

Перверзии!

Сакам само да ги прашам оние што тврдеа дека Милан ќе е одличен и без Кака и ќе има одлична сезона, па дали тие сеуште тоа го мислат???

Ми се плаче кога го гледам во Реал како лом прави, а колку се ќорави нашиве без него. Ужас ...
И со Кака ќе бевте дупка зошто еден играч не може сам да игра, како што кажа членот над мене, требаше да се купат уште неколку квалитетни засилувања, а Милан не го стори тоа:toe:

епа незнам зашто викате кака растура вечерва,баш се тапа реал,тешко дека ке тепаат ако не се смени нешто !ајт позз

Мислам дека го допревме дното !
Ех, ова да беше дното, лесно ќе беше, дното попрва следува. Според мене:не проаѓање на групите во ЛШ и 5-6 место во Серија А. Тоа е дното.
Па тогаш најверојатно клубот ќе биде продаден на некој што му се даваат повеќе пари и Милан ќе има нова ера. :smir:

Дека и да е ке дадеме 1 гол сигурен сум..:helou:

5 пати во опсјат Пипо .... браво:sviri:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom