член1став3
сеирџија
- Член од
- 10 февруари 2009
- Мислења
- 446
- Поени од реакции
- 13
И ние ќе ги победиме тие екипи.
Ја искрено не видов како тоа јубе ја надигра Болоња, иако да речеме несреќно изгубија бод. Болоња имаше 5 шанси повеќе со нив, отколку со нас, а со нас знаеме еден шут.
Каде беше тој силен шинтер со Сампдорија, ги избуфтаа ко млади магариња. Па луѓе, па нема слаби екипи у Италија, затоа и лигата е појака, затоа на врв на табела се Сампдорија, Џенова и такви екипи, се знае, ние големите, приклучокот си го фаќаме после 10 коло, за да во последните 10 кола се решава кој од нас три ќе ја земе титулата.
Разликата помеѓу нас три е смешна и релативно достижна.
И нема потреба да споредувам играчи, немаме ние проблем у играчки кадар, ние имаме проблем у мотивација, факт е дека не се засиливме, не оспорувам, али сепак мотивацита и притисокот се она против кое се бориме.
Дали сум у право, или не, врмето ќе покаже, не сум тука да убедувам некого, јасно ми е имам очи, ги гледав утакмиците, ама во нешто ако сум убеден е она претходното што го пишав.
Мотивација кај дел од играчите, и големиот т.е огромниот притисок врз Пато и Хинтелар.
Ја искрено не видов како тоа јубе ја надигра Болоња, иако да речеме несреќно изгубија бод. Болоња имаше 5 шанси повеќе со нив, отколку со нас, а со нас знаеме еден шут.
Каде беше тој силен шинтер со Сампдорија, ги избуфтаа ко млади магариња. Па луѓе, па нема слаби екипи у Италија, затоа и лигата е појака, затоа на врв на табела се Сампдорија, Џенова и такви екипи, се знае, ние големите, приклучокот си го фаќаме после 10 коло, за да во последните 10 кола се решава кој од нас три ќе ја земе титулата.
Разликата помеѓу нас три е смешна и релативно достижна.
И нема потреба да споредувам играчи, немаме ние проблем у играчки кадар, ние имаме проблем у мотивација, факт е дека не се засиливме, не оспорувам, али сепак мотивацита и притисокот се она против кое се бориме.
Дали сум у право, или не, врмето ќе покаже, не сум тука да убедувам некого, јасно ми е имам очи, ги гледав утакмиците, ама во нешто ако сум убеден е она претходното што го пишав.
Мотивација кај дел од играчите, и големиот т.е огромниот притисок врз Пато и Хинтелар.
и ке почнеме да победуваме Пецо has spoken!!!Тоа е лекот бе луѓе лее како не ми текна порано,значи ке почнеме да си се лажеме дека се е ок додека не почнеме да веруваме дека стваро е се ок,и додека не почнеме да им се радуваме на реми резултати,голови (по грешка) а победа исто како освојување на Л.Ш. Сега кога ке ги тепаме Цирих 1-0/2-0 ке излезе Галијани со изјава "Кралеви сме Л.Ш. ни е во крвта!!!" После него Берлу одма НАЈДОБАР ТИМ ВО СВЕТОТ СМЕ НЕМА ПОДОБРИ РОНАДЛИЊО ЗА ЗАМЕНИК ПРЕМИЕР!!! Ретки се пацерите ко Пецеи Нино што се лажат уште дека е се супер....ама ако убаво е да сонуваш а за нас вистинските фанови вистината боли.

каков плеј бе што е тоа плеј :pos2:......видете го зверов наш да незнаеш дали да се смееш или да плачеш