Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немав можност да гледам :(
Освен последни 3 минути :)

Сепак да честитам победа, да ни се множат :cveke:

Dobro odigravme deneska .. valda zaradi toa sto pred natprevarot im go pustile himnata na LSH .. :)

btw troefot Taci Oil ke se odrzi vo fevruari i kako sto rece Rezart Taci za top channel .. ovoj pat Milan najverovatno ke igra protiv Real Madrid vo Tirana .. :)

Ај да честитам и јас победа

да ни се множат:pipi:

Keep going Milan:)
Туку како тргнало Сидорф најдобар стрелец ќе ни биде оваа година:wink:.

Storari- 7.5

Abate- 6.5

Nesta- 7.5

Kaladze- 7а???

Favalli- 6.5

Gattuso- 5

Pirlo- 6.5

Ambrosini- 7

Seedorf- 8

Huntelaar- 6

Pato- 6.5

Subs:

Inzaghi- 6.5

Oddo- 6

Jankulovski - N/A

Според гоал...

ај честито победа...

610x15.jpg

610x17.jpg

610x18.jpg

И што би рекол Гатузо... фала богу тепавме дома :)

610x23.jpg

Вака така си ги плескаме маливе екипи,тоа ме радува

^овој Тиаго почнал да се дружи со Роналдињо:nenene:,треба под итно да му забранат,којзнае кај ке го однесе пијаницата...ке ни го упропасти и него:pos2:......

Галиани-“Today, thanks to a device they gave me, I started the Champions League music inside the dressing room before the game and at the end of the first half,"-можам да ги замислам како слушале......хааааааахааааа

Ај честито победа нека ни е. Ја сум у село па немав мођност да ја гледам цела. Али глеав малце ова идиотиве со 8 души се бранеа. Вакви екипи мора у прво полувреме гол да им се дава :)

Huntelar све појке и појке ме убедува дека нема да го биде. У јануар трампа да праемо со Џеко и да им го даемо Хунтелар и уште некое динарче.

Ако е ова ѕа рафиња стварно имате пиво и до мене

Загревање со химната на Лигата на Шампионите

Леонардо пред почетокот на натпреварот со Болоња им ја пуштил химната од Лигата на шампионите...

Среќа што имаме можност и опкружување кое ни допушта такво нешто. Лигата на Шампионите и Серија А се две различни натпреварувања, но најважна работа е да се задржи истиот пристап и концентрацијата.“ - изјави Леонардо.

- јак е овај Леонардо :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom