Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, да, ќе се врати у форма, само надевај се. На 29 години ќе се враќал у форма бе... Тогаш зошто и Јанкуловски, Замброта, Одо, Дида, Сидорф, Пирло, ... не се вратат во форма или и тие немаат самодоверба?

Се гледа дека Турското ропство оставило големи траги во Македонија. :pos2::pos2:

:aplauz::bravo::pred:Што си направил..
Ако забележуваш Рони првата имасе одлични проигрување,а другите не знам што му се случи играчот неможе да го погоди од 2 м пред него,и не споредувај баби и жаби Одо и Јанкуловски се за никаде за нив нема спас..

Според milannews со овај состав би требало да излеземе:

MILAN (4-3-1-2): Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Pato, Huntelaar.

Добар е составот само Фавали стрчи некако... И конечно Абате прв тим и десен "бег":pos:

MILAN (4-3-1-2): Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Pato, Huntelaar.

Добар е составот само Фаваил стрчи некако... И конечно Абате прв тим и десен "бег":pos:
Тачно и ја мислам дека "Фаваил" ..:pos2:

Мислам дека абате добро ке изигра на таа позиција,го гледав и на пријателските беше многу борбен а и трча па ке видиме што ке направи денес... Фавали и Каладзе некако ме плашат но го имаме искусниот неста...

Па ајде со среќа да ги тепаме мој тип: 3-1
Pato,Huntelaar,Huntelaar Di Vaio.

еден миланез од италија на ФБ ми вика дека замена за кака би бил Javier Pastore- многу добар играч,по играта многу потсеќа на кака,сега го купиле палермо...се надевам ке им текне на нашите да го видат! позз ..еве ви едно клипче

Добар е составот само Фавали стрчи некако... И конечно Абате прв тим и десен "бег":pos:
Што е ова бе ај нека си турат к.... и добро бе зашто не Огучи ццццццццццц лутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлут

Што е ова бе ај нека си турат к.... и добро бе зашто не Огучи ццццццццццц лутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлутлут

ништо не е официјално...не верувам дека ке излезе со Фавали и Каладзе кога го има барем Ониеву !секогаш има промени ке видиме...:vozbud:

ништо не е официјално...не верувам дека ке излезе со Фавали и Каладзе кога го има барем Ониеву !секогаш има промени ке видиме...:vozbud:

Ufficiali MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Huntelaar.:toe: :nesvest:

еден миланез од италија на ФБ ми вика дека замена за кака би бил Javier Pastore- многу добар играч,по играта многу потсеќа на кака,сега го купиле палермо...се надевам ке им текне на нашите да го видат! позз ..еве ви едно клипче
Нема врска ова бате, тешко да го земеме овој, ние заедно со Палермо бевме најзагреани за него, ама знаеме кој беше проблемот со нас, тешко ни се даваа пари, па замина во Палермо. Инаку многу јак играч е, на гоал.ком имаше и посебна тема за него во Inside Goal.com, тоа доле што е :)
Стварно бе, многу лоша одбрана, мислам дека најдобро би било Каладзе да оди лево а Ониеву централно. :toe:

Ufficiali MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Favalli; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Pato, Huntelaar.:toe: :nesvest:

топ :uvo: :uvo: :uvo:...форза росо(пензио)нери ке биде :tapp: ццц ..една акција 2 саати ,па и фламини го нема бее ццц,ај како и да е барем да тепаме !

Добро е, ми се свиѓа што Абате ќе игра бек да го видим и тоа чудо како ќе изигра, Фламини ми е криво што не игра, требало да биде он прв состав а не Гатузо... за другото не ме боли се е добро (=
Ајде сеа само победа и ништо друго, мора да ни појде...

форца милан

Абате добро изигра оваа полувреме немаше некоја добра топка за Хунтелар да даде гол но второ очекувам побрза игра и наравно голови...:милан::milan:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom