Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво супер игра барем нека мавнат петарда сега.

Тотал дистракшн се вика натпреваров.
Пипо одигра супер.
Еве го и Амбро си даде голче...мераци.

Петарда на Сан Сиро.Крај на натпреварот 5-1.Головите за Милан ги постигнаа Амрозини Кака и три гола постигна Инзаги.Честитки за победата.Карло Анчелоти конечно покажа дека знае да одигра напаѓачки.Следен натпревар против Палермо да им покажеме и на нив дека нема што да се бара на Сан Сиро.СО СРЕЌА.

Тажно, тажно, на крај ми падна жал за Торино.

Еве вака изгледа тим содржан од ѕвезди. Немам зборови. Senza Parole

Пред ЈуБе сме?
Да да пред нив сме но за жал до крајот на сезоната имаме најтежок распоред од сите екипи во Италија.Но не се секирајте за се има лек па така и ние ке го пронајдеме.Важно е да вршиме притисок врз нив а резултатите сами по себе ке си дојдат.

Честитки за победата наша. Горд сум шо навивам за овај тим, иако сум викан ПЕДЕР, МАЗОХИСТ и слично...
Со победава ми се наполни срцево, да ни се редат низа успеси. Јас сум оптимист, а и овој натпревар мислам дека дадоа се од себе... Браво момци.

HAhaha и од мене нека ни е честито победата хет-трик за кој друг ако не Инзаги,Кака сигурен од пенал, Добар пробив на Кака пас до Амбросини тој мирно погодува е таков тим сакам сега сме 2 , е дечки ги испуштив првите 55 мин. поради оправдени обрски бев на турнир во селото беше полуфинале немаше логика да испуштам, А знаејки дека Милан ке победи кога дојдов беше 55 мин. пишеше 2-0 , хахахах ич не се секирајте реков дека сум оптимист за 2 место

Е шо мерак ке ми биде Интеров да влезе у некоја црна-бедна серија и превремена освоена титула да им се лизне е тек тогаш ке бидат смешкиии

Браос, браос, одлична игра и одличен резултат. Пипо како да е во лудите години....

Одличен натпревар. Сите играчи изиграа фантастично. Одбраната сконцентрирана, средината креативна и нападот убиствен. Дида успеа да одбрани неколку топки иако прими гол на крајот али тоа не е до толку важно. Малдини легендата изигра како и секогаш стандарно добро. Замброта се снајде по левата страна. Сендерос покажа дека заслужува да остане во Милан. Фламини одлично се снајде како лев бек и изигра подобро отколку што играше во средината. Дали значи тоа дека еве ни нов дефанзивец, ке видиме. Амброзини добар како и Пирло. Бекам фантастичен со неговите топки. Еден од најдобрите играчи на теренот. Кака не изигра нешто добро али се враќа во форма. Пато ја крена публиката со фантастични потези но излезе на полувреме па не видовме гол од него. Инзаги како старите времиња. Хет-трик и убиствено прецизен од дадените шанси. Заедно со Бекам најдобри на натпреваров. Роналдињо изигра добро за 1 полувреме и направи асистенција при третиот гол на Инзаги. Шева влезе али не дојде до некој сериозен допир со топката. Конечно влезе пак Дармиан како замена за капитенот и видовме дека се работи за голем талент. Сума сумарум - пет гола на Милан и големи амбиции во остатокот на сезоната. Втората позиција ја зазедовме па со поголема среќа и титулата не е далеку.

Петарда за нова година :baeh: немам коментар целиот тим перфект.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom