Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А вие не сваќате дека на све поминува рокот? кога нешто неиде по планот се реагира одма ама ова више подолго време неиде а ништо не се менува !тренер од калибар на анчелоти ...... мислиш на тренерот со со 3 финалиња и две освоени титули во луш ? на тој мислиш ? на истиот тој кој кака и на времето "неталентираниот" пирло ги направи играчи од светска класа ? тој не е асален тренер ? не е крив анчелоти , крива е политиката на клубот која се определи да продава дресови со роналдињо и бекам (многу логични со оглед дека оваа година нема приходи од лш). да се задржеше гуркуф на пример , а парите да беа фрлени на дрогба/амаури/ето/анри/берба кои беа на продажба тогаш плус компани (одбрана) кој за никакви пари отиде во сити наместо роналдињо друга приказна ќе беше (не дека и вака нема милан страшен тим но уште од светското се виде дека роналдињо и кака не може да играат заедно го пишав и ова ама кој да ми верува. кога ќе се додадат тука и фламини и бориело милан ќе имаше страшен тим но куп уефа си го направи своето.
Не знам ни што да пишувам после ова.... Ми остана само ронка надеж во мене дека Скудето ке биде наше.....
На Анчелоти му оставам да си разбере дека ние сме му стварно благодарни за се што направи за клубов досеа и дека нема да му го заборавиме тоа... Но се надевам дека ке се сети дека малку треба да се „одмори“ и да се сети дека може да не упропасти... Јас искрено не сакам до крајов на сезонава нов тренер, затоа што со тој новиот кој би го донесле ке ни биде тешко дури играчите се привикнат на играта од новиот тренер, а веќе од летово се надевам дека Карлито ке си се повлече ако стварно го сака МИЛАН... и со нов тренер би имале време да се постави играта преку летото... И повторно ке сме на ВРВОТ....