Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова ми личи на сапуницата со Роналдо, не верувам да оди Кака во клошарски тим:toe:

Ова ми личи на сапуницата со Роналдо, не верувам да оди Кака во клошарски тим:toe:
Чомбе, ќе издржиме уште 15 дена, не е проблем, ама опасно е летото кога ќе отвориш гол.ком или некој др. сајт ќе видиш-Кака се договори со Реал/Челзи/Сити?Милан ја прифати понудата на....Кака пред премин во....Сити понуди 150 милиони за Кака и тн...:pos2::pos2:

хаха сеа па читам понудиле 200 и нешо милиона за него,ова или тие арапите не се нормални па понудиле толку,или тие шо го пишале тоа не се нормални
се надевам ова второво :D

Кака секогаш кога зборува за заминување вика: "Доколку клубот сака да останам, ќе останам" - А овие двајца дебили ако ја прифатиле понудата...:nesum:

А мислиш дека Галијани ако ја има прифатено понудата,нема пред тоа разговарано со Кака или барем со агентот негов...? И на Кака му е јасно дека го сакаат и го сакаме да остане во Милан,ама истото му беше јасно и на Шевченко пред да оди во Челзи... Не знам мене овојпат ми изгледа сериозно и мислам дека ќе оди во Сити...
А Матиони сме го имале на позајмица со можност да го откупиме договорот во јуни....

Доколку Кака не сака да си оди никој нема да може да го сопре..ако трга по пари ќе си отиде во Сити,Сити никогаш нема да освои лига на шампиони нема ни да се пласира до крајов на оваа сезона во Лига на Шампиони,но можно е и сити да се бори за опстанок како што е дојдена ситујацијава..

kaka.jpg
play_81.jpg

kaka6.jpg

24.05kaka3.jpg
rep_27_098_3.jpg
kaka_5_300.jpg

Milan Sign Agger From Liverpool - Reports

The Rossoneri have landed central defender Daniel Agger from Liverpool as they strengthen their defence for the second time in a week.

Milan Sign Agger From Liverpool - Reports

The Rossoneri have landed central defender Daniel Agger from Liverpool as they strengthen their defence for the second time in a week.

Леле ова ако се официјализира....:vozbud: Агер и Тиаго Слива како централни дефанзивци...Па тоа ќе биде исто како Неста и Стам на времето! :)
И порано реков дека Агер ни е најдобра опција за во одбрана! Ќе биде ептен добро ако ова е вистина!

Работата е 90 посто завршена:wink: Сеа видов и на вести такада до утре трансферот ќе биде официјализиран,браво за управата сеа одбраната ќе личи на нешто со новите 2 играчи!!!:toe:

Аи ова трансферов станува сериозен за Кака:nesvest:

Најново е дека понудиле 270 евра и шансите сега се 50:50 дека може да замине. И дека Кака се скарал со семејството кое го потикнува да замине во Сити а тој сака засекогаш да остане во Милан....а сите знаеме колку му е важно семејството и мислењето нивно:nesum:

Јас мислев дека во август беа последните оогроомни суми понудени за Кака и дека ке го остават на мира, но овие се ептен упорни. Вчера викав ако понудат над 250 милиони дека има шанси да прифати и денес читам 271евра..омг
Кака не не напуштај:)

едит
*Фановите на Кака протестирале пред одборот на Милан кој според медиумите запчнал преговори за трансфер во Сити

*Кака е разочарам од одборот на Милан затоа што сакаат за го продадат. И затоа изјавил ке премине летото во Англија

Ако Берлускони и Галијани стварно сакаат да го продадат ке идам и ке ги убијам:). Они се надеваат дека од тие пари ке создадат дрим тим а се лажат. Без Кака ке играме доолгоо долгоо во уефа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom