Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Што е ова со Реал? Ако му се збори на некого за Реал М. нека иде во соодветниот фан клуб. Фанови има ли некои новости за Милан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Шо треба да правиме ааа???milanezi so pravite sega so roma aaaa???????
Шо треба да правиме ааа???
А јас мислам дека вие ќе изгубите го немате тоти а и самиот знаеш што правевте без тоти оваа сеозна кога ми беше жал за вас да не испаднете!pa ne znam vase mislenje jas mislam ke izgubite
А јас мислам дека вие ќе изгубите го немате тоти а и самиот знаеш што правевте без тоти оваа сеозна кога ми беше жал за вас да не испаднете!

Прво ќе ве :sekss::sekss: после ќе ве жалимеpa neli te faka zal i sega:pos2:
сега ?milanezi so pravite sega so roma aaaa???????

pa ne znam vase mislenje jas mislam ke izgubite
Ама реално да гледаме и твоите прогнози тешко испаѓаа на крајСпоред тебе многу тимови ќе тепаат барем требаше да тепаа, али слабо некако испаѓаат како што мислиш ти.
. Рома без Тоти е нула, али како што рече Пејо, залетот од Удинезе ке беше поефективен овој викенд, вака паузава деструктивно ке влијае на моменталната форма а и можеа да го искористат плус и " киксот '' на Рома со Катанија .MILAN - On Christmas Eve, many wishes of Merry Christmas and a Happy New Year to all Milan fans, their families, and all sports fans from A.C. Milan and the official Milan website.
The official website will be updated again on the morning of Monday 29 December 2008.
ACMilan.com
Ама реално да гледаме и твоите прогнози тешко испаѓаа на крај. Рома без Тоти е нула, али како што рече Пејо, залетот од Удинезе ке беше поефективен овој викенд, вака паузава деструктивно ке влијае на моменталната форма а и можеа да го искористат плус и " киксот '' на Рома со Катанија .