Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вакви ни требаат, Бразилци со Италијански пасошАј на лето наш е
пс. Се си мислев дека е бразилец![]()
Италијанските весници се повеќе шпекулираат за доаѓањето на Рамос во Милан.
Се претпоставува дека тоа ќе се случи во јануари и Милан ќе направи одличен потег со донесувањето на Рамос со кој ем тимот ќе се зајакне ем касата наполни.
Се претпоставува дека Рамос ќе е замената на легендата Паоло Малдини.
Јас го почитувам Рамос и сакам да дојде во Милан. Ако го донесат ќе биде тоа вистински БУМ. Ај нека го дадат таму Шева на Реал а нека го донесат Рамос. И онака Шева е вишок и си продолжи со стара песна да си ја топли клупата за резервни играчи
А Костакурта изјавил дека има огромна желбва еден ден да е тренер на Милан
![]()
идниот тренер можеби![]()
Да и Галијани мисли така :helou::helou:Италијанските весници се повеќе шпекулираат за доаѓањето на Рамос во Милан.
Се претпоставува дека тоа ќе се случи во јануари и Милан ќе направи одличен потег со донесувањето на Рамос со кој ем тимот ќе се зајакне ем касата наполни.
Се претпоставува дека Рамос ќе е замената на легендата Паоло Малдини.
Јас го почитувам Рамос и сакам да дојде во Милан. Ако го донесат ќе биде тоа вистински БУМ. Ај нека го дадат таму Шева на Реал а нека го донесат Рамос. И онака Шева е вишок и си продолжи со стара песна да си ја топли клупата за резервни играчи
А Костакурта изјавил дека има огромна желбва еден ден да е тренер на Милан
![]()
идниот тренер можеби![]()
Манчини немаше големо искуство па беше тренер на Интер
Уствари Интер не е голем клуб:helou:
Daleku od golem klub, ednostavno ja iskoristija sansata sto im bese pruzena i se raduvaa malku, sega eve Juve i Milan se vratija na golemo i da vidime kako ke bide sezonava
интер е голем клуб само ради играчите кои играле,друго не глеам нешто големо,18 години без титула,40 год без ЛШ