Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ке ставам ливче торино -милан

пошо веке го знам кој ке тепа (тарот)

само со кој состав ке играме?

истиот од минатата утакмица или некои измени ке има ?
Не е важно кој состав, важно ќе тепаме според тарот :tapp:

ке ставам ливче торино -милан

пошо веке го знам кој ке тепа (тарот)

само со кој состав ке играме?

истиот од минатата утакмица или некои измени ке има ?

па ако знаеш дека ќе тепаме стави 1000 еур и имаш ненормална добивка :smir:
и ако се толку точни тарот картиве што се мачиш натпревар по натпревар види само на крај дали Милан ќе биде шампион на Италија за да не се нервираме цела сезона за џабе.

и може да ни кажеш дали ќе го купиме Сантакроче според тарот картите?

Галиани: Анчелоти не оди никаде

види кој е појак раката ќе му ја скрши

brasil-port.jpg

Опа како би ни дошол Сантакроче :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: ко кец на десетка таков играч ни е потребен уште одамна едноставно СТУБ во одбрана а незнам дали Милан ќе се обиде да го земе Рамос ако има голема клаузула сепак не заборавајте може после Арсенал ние сме најголемите скржавци хаха ама важно Роналдињо -за она што го покажа гага го земавме Фламини -исто гага хахаха ништо чудно сега да направи некој телефонски повик Берлускони и одма Рамос во Милан за 7 милиони:pos2::pos2::pos2: А занчи овој со тарот картите го отупе

Milan

The Rossoneri are without Alessandro Nesta and Andrea Pirlo, who are not fit to play; although, Pirlo is getting close to returning to full fitness. Paolo Maldini is also out for this match. Massimo Ambrosini, Marco Borriello and Gianluca Zambrotta probably will not be fit for this encounter.

Possible Formation (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Seedorf, Ambrosini; Kakà, Ronaldinho; Borriello

Oвие од Гоал.ком не знаат шо да пишат повеќе:nesvest:

лошо преведуваат изгледа од италијански на англиски и грешки прават... :toe:

според мене Анчелоти ќе изелезе со:

---------------Абиати-----------------
Замброта-Бонера-Каладзе-Јанкуловски
------Гатузо--Фламини--Сидорф-------
-------------Роналдињо---------------
----------Шева-------Пипо------------

Во формацииве вклучете го Инзаги. Барем така кажуваат дека ќе се започне. Инзаги напред и Кака и Рони во втор ред веднаш зад него. Како што беше со Киево. Пато е златна замена. Мада Анчелоти знае во 5 до 12 да смени и да почне со Пато, а Инзаги да е замената. Шева не знам колку е способен да игра. Дури јас заборавив и кога последен пат играл.

А Галијани ги отфрла шпекулациите за позајмувањето на Шева во Реал и вели дека нема шанси да си оди од Милан. А ги отфрла и шпекулациите дека Анчелоти набрзо ќе си замине.
Значи тоа во блиска иднина нема да се случи.

А Галијани изјавил дека моментално се преокупирани и со здравјето на Неста. Настојуваат тој да закрепне без да се прави операција.
Ова не ми иде на арно:(

Пирло најверојатно ќе биде фит за во недела и би требало да игра... -линк

The club has confirmed that he will take part in the contest, after training well throughout the past two weeks, and successfully getting through each session unscathed.

Сеа скоро кај и да е ќе ги даат повиканите на официјалната па ќе видиме до каде сме...:)

А Галијани изјавил дека моментално се преокупирани и со здравјето на Неста. Настојуваат тој да закрепне без да се прави операција.
Ова не ми иде на арно:(

Подобро е да не прави операција.Доколку направи, ќе треба да паузира долг период а после операцијата може и воопшто да не заигра футбал. СЕржињо направи операција и повеќе не може да игра...:toe:

Ако биде вака очекувам да биде бајги расположен Пипо и да им даде најмалце 1-2 гола.

Ако игра со двајца напаѓачи Пато ќе игра сигурно.

Со киево на домашен терен не игравме со двајца напаѓачи не па сеа на ова незгодно гостување кај торино!!! Ќе продолжи истата формација да ја форсира и на овој натпревар ама па нека го стави Пато пред Пипо барем!!!

а КАКА? Би требало и Пато да игра доколку играме со двајца во напад

Ќе игра КАКА на утакмицава или? Ако не игра има веројатност со двајца шпиц играчи да истрча Милан!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom