Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е грешка со тие нон ЕУ играчи Вудиез и Кардачио се тие што ги земавме а се надвор од ЕУ а не Шева он има италијанско државјанство уште пред да отиде во Челзи!!! Мала грешка на 24!!!

Јас мислам дека и пред да се земе Шева се спомнуваше дека е Non-Eu играч,Галијани коа даваше изјави...
И као да имам слушнато дека Кардачо има италијански пасош,дека некој од родителите му бил од Италија...

Јас мислам дека и пред да се земе Шева се спомнуваше дека е Non-Eu играч,Галијани коа даваше изјави...
И као да имам слушнато дека Кардачо има италијански пасош,дека некој од родителите му бил од Италија...

ААА за ова со родителиве незнам првпат слушам можеби!!!

Ова е грешка со тие нон ЕУ играчи Вудиез и Кардачио се тие што ги земавме а се надвор од ЕУ а не Шева он има италијанско државјанство уште пред да отиде во Челзи!!! Мала грешка на 24!!!

Шева нема Италијанско државјанство. За да добиеш треба да си жител 10 години или пак да имаш корени од Италија (финта што секој Јужно Американец ја користи)

Го имам гледано ненормалниов, вака тој се радува. А замислете го каков е кога се лути:)

ау овој бил несаглам
немојте вакви клипови ме плаши

Дунга оја кажува причината за тоа што не го повикува Роналдињо - линк

-не сакал да ризикува со него на пријателските, а им бил незаменлив во составот.:pipi:

:tapp:

ајдееее шева во реал нема шанси овие од гоал не се здрави:tapp:

Имаше шпекулација дека Милан им го понудил Шева,ама....

MILAN - With regards to the news which appeared on the foreign press, Milan categorically denies that it has offered the footballer Andriy Shevchenko to Real Madrid and confirms that the player is not for sale.
:salut:

Се поише мислам дека он е вратен да биде како амајлија или нешто такво таму,не за да игра.Секоја шанса да заигра нормално Анчелоти ми ја заеба со недоверба со клубови како Киевом,каде што он ке покажеше многу поише од Инзаги.
По се изгледа ке си се врати во Динамо Киев на лето и тука ке биде крај на таа јака приказна. :toe:

Се поише мислам дека он е вратен да биде како амајлија или нешто такво таму,не за да игра.Секоја шанса да заигра нормално Анчелоти ми ја заеба со недоверба со клубови како Киевом,каде што он ке покажеше многу поише од Инзаги.
По се изгледа ке си се врати во Динамо Киев на лето и тука ке биде крај на таа јака приказна. :toe:

и јас така мислам:toe::toe:

На крај на сезона ке биде и крај на интернационалната кариера на ШЕВА според мене. Сигурно ке си се врати во Динамо Киев или пак порадикално да ја заврши кариерата и да си продолжи да живее во Милано каде што веќе се осеќа како дома...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom