Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Недела така? Најдосадниот термин ке го потполниме со Милан. Мераци...

Еве ги повиканите за со Лече:

MILANELLO

These are the 20 called-up players for the away game at Lecce:
Abbiati, Dida, Donnarumma (50), Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Zambrotta, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Not Available:
Kalac, Maldini, Nesta, Senderos, Ambrosini, Pirlo.

Би требало да очекуваме ваква формација:

---------------Абиати------------------
Замброта-Бонера-Каладзе-Јанкуловски
-----Гатузо--Сидорф--Фламини--------
------------Кака---Рони---------------
--------------Бориело-----------------

sto bitna so senderos sega pak povrden :tapp:

Немора да значи дека ако не е повикан дека е повреден он и самиот после натпреварот изјавил дека ќе му треба уште време за да биде добро физички спремен бидејки не можел да ги одигра сите 90 минути така да најверојатно тоа е причина што не го викнале за натпреварот утре.

Еве ги повиканите за со Лече:

MILANELLO

These are the 20 called-up players for the away game at Lecce:
Abbiati, Dida, Donnarumma (50), Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Zambrotta, Cardacio, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello, Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.

Not Available:
Kalac, Maldini, Nesta, Senderos, Ambrosini, Pirlo.

Би требало да очекуваме ваква формација:

---------------Абиати------------------
Замброта-Бонера-Каладзе-Јанкуловски
-----Гатузо--Сидорф--Фламини--------
------------Кака---Рони---------------
--------------Бориело-----------------

Ајдеее ова со Сендерос,што е сега?
Не ми се допаѓа тоа што не е ни повикан...ако беше фит ќе седеше барем на клупа....Пак глупости...:toe:

Па јас мислам дека за да влезе во форма и да биде фит би требало да биде барем на клупа па и да влезе 10-ина минути во игра.Не може само со тренинзи да влага во форма.Изгледа има повреда и тој.

Не знам за него најозбилно,ја гледав со Брага на грозен стрим од они само сенки што се гледаат :) и му приметив една грешка.После глеав на телевизија преглед и заклучив дека чоекот е дупка жива :) Он и од старт не беше некој висока класа играч,го вадеше агилност колку толку ама некако не ми е сигурен за Серија А нека пичи УЕФА и од клупа до полусезона колку се може после зравје на припреми може ке поврати некоја форма.

Ај му давам рок до Јануари да се врати на терен и да изигра во добро светло ако не нека заврши сезоната и нека го вратат зељко у Арсенал:

- лапа пари а не игра
- уште од сеа со повреди
- брзина убива, Малдини наназад може да му трча
- само воздушни дуели е добар
- и добро масакрира

:icon_lol:

Јас мислев дека е добар за во Италија,затоа што е цврст,висок..ама не знаев дека е толку спор.Ака онаа во натпреварот со Брага му е стварна брзина :) тогаш....назад во Арсенал.
А и против Брага му беше 1 натпревар,можда стварно е до воигрување....имаше неколку добри интервенции,ама викам,брзината најмногу ме плаши. :)

Нека си седи во Милан бе што.Аман и вие го жалите Берлускони за парите што ги зимал.Кога тогаш ке се најде а може и ке влезе во форма.
Втора работа што зборите дека не е брз и дека само воздушни дуели зимал,па мора да имаме еден таков,другиве се брзи и нека трчаат за него а он со глава нека ломи!

kako sto citav sega nesta rekol ako se odluci za operaciia ako treba tokaz i kraj na karierata :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom