Леле брат ќути... све да му е*ам неписмено!Леле коментаторов колку ме курчи Пирло не се видел,медиумите се потсмевале во Шпанија,Силва паничел при секој допир со топка пенал имало иди у пичку материну ти ебам аматерот гаден....ПС. Дида да каже после на прес конгеренција колку му платија пред утакмица за киксов.
Правилно го изговара. Сум разговарал на темава со нашинец во Холандија. Зедорф, Клојверт итн се правилно изговорени.Леле коментаторов ме смее хахаа. Седорф па Седорф по се изгледа идол му е Игорче хахахах
МА ЌЕ МУ ЕБАМ ТОА КОЦКАРОТ ШТО ГО СТАЈЛЕ ДА ВОДИ ФУДБАЛСКА УТАКМИЦА ЖИВЦИВЕ У АУТ УШТЕ ТОЛКУ ОД НЕГО МИ ОТИДОА !!!Леле коментаторов колку ме курчи Пирло не се видел,медиумите се потсмевале во Шпанија,Силва паничел при секој допир со топка пенал имало иди у пичку материну ти ебам аматерот гаден....ПС. Дида да каже после на прес конгеренција колку му платија пред утакмица за киксов.
Mislis Zedorf :pos2:i aleHandar patoЛеле коментаторов ме смее хахаа. Седорф па Седорф по се изгледа идол му е Игорче хахахах