Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Калач под итно да се дае или поклони некаде... Не знам што се дешава со Дида?! И за тренинзите коа читам не се спомнува никаде...Подобро Сторари нека брани отколку Калач...

А Роналдињо каков пас даде за вториот гол...Свака му част!

Добро е...Од клипов головите што ги примивме не беа некои опасни.Сеа не глеав да знам дали не надиграле,ама ова е добро.Со нов трењер,нов концепт, и нова тактика,ова,засега е добро...

Незнам и ја зошто не брани Абијати дали сеуште закрепнува или па не го става сака да го проба Калач :nesum:

гледајте го зверов

14581_big.jpg

14578_big.jpg

eве го и Замброта

14576_big.jpg

тука се повеќе се спремаат да се возат :)

14575_big.jpg

Незнам и ја зошто не брани Абијати дали сеуште закрепнува или па не го става сака да го проба Калач :nesum:

гледајте го зверов

14581_big.jpg

14578_big.jpg

eве го и Замброта

14576_big.jpg

тука се повеќе се спремаат да се возат :)

14575_big.jpg

Абиати ке се врати негде на по4етокот на сезоната отктомври негде,а Калач и Сторари ги пробуваат кој да остане 3 голман,оти мора еден од нив да си замине јас би сакал Калач да си замине,Сторари прееска подобро бранеше од Калач,имаше 3-4 солидни интервенции:nerv:

- Wednesday 22 July 2009, Atlanta, World Football Challenge 2009: CLUB AMERICA-MILAN
- Friday 24 July 2009, Baltimore, World Football Challenge 2009: MILAN-CHELSEA
- Sunday 26 July 2009, Boston, World Football Challenge 2009: MILAN-INTER

- Wednesday 29 July 2009, Munich, Audi Cup: BAYERN MUNICH-MILAN
- Thursday 30 July 2009, Munich, Audi Cup: 2nd MATCH AGAINST MANCHESTER UNITED OR BOCA JUNIORS

- Saturday 8 August 2009, Lisbon, 2nd Edition Eusebio Cup: BENFICA-MILAN

- Friday 14 August 2009, Pescara, 9th Edition Trofeo Tim: MILAN-INTER-JUVENTUS

- Monday 17 August 2009, San Siro, 19th Edition Trofeo Luigi Berlusconi: MILAN-JUVENTUS

- Tuesday 25 August 2009, Madrid, 31st Edition Santiago Bernabeu trophy: REAL MADRID-MILAN

eve vi gi podgotovkite poz

Ае честитки нерешен резултат :icon_lol:
Битно момците во Лос Анџелес се сунчаат и возат велосипед на раат :)

Aли Бекамчо не го сакаат фановите на Галакси :toe:
bekam-so-fanovi5.jpg

bekam-so-fanovi2.jpg

Ќе се тепа со навивачиве :)

Ај бе Бекс дојди си кај нас :)

Инаку добри подготовки имаме. Челзи, Интер, Јуве, Баерн, мож и Манчестер и црешичка на шлагот Реал. Ах не сакам тоа најискрено да го гледам. Кака да игра против Милан ... мислам дека ќе се депримирам и изнаплачам :)

Ае честитки нерешен резултат :icon_lol:
Битно момците во Лос Анџелес се сунчаат и возат велосипед на раат :)

Aли Бекамчо не го сакаат фановите на Галакси :toe:
bekam-so-fanovi5.jpg

bekam-so-fanovi2.jpg

Ќе се тепа со навивачиве :)

Ај бе Бекс дојди си кај нас :)

Инаку добри подготовки имаме. Челзи, Интер, Јуве, Баерн, мож и Манчестер и црешичка на шлагот Реал. Ах не сакам тоа најискрено да го гледам. Кака да игра против Милан ... мислам дека ќе се депримирам и изнаплачам :)

Ќе дојде Бекс, само прашање е кога :smir:

Бај да веј http://www.fenerbahce.org/eng/detay.asp?ContentID=2289 :nesum:

Ето во Милан?Не знам дали ке се снајде се споменува ,Ама ајде прво да видиме а инче колку год. е Ето

28 има Ето, само не верувам дека ќе дојде во Милан, Барса се загреани за Ибра ептен, и имаат намера да го вклучат у размена + кеш, некои викаат дека договорот е скоро готов само се средуваат мали детали.

Aгентот на Фабиоано:Toj нема да ја напушти Севиља..:tapp::tapp::tapp:

Уште еден играч испуштивме, е сега очекувам ето да дојде...:vozbud:

Ќе дојде знаеш кога?НИКАД!

Ние прво Џеко ќе го зимаме се на крај се ценкаа глупациве не го земаа,Сисоко исто така за 1 м разлика не сакаа да го земат еве и Фабијано ќе си останеме со Ониеву само и Абате што го вративме.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom