Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам дека кака ке дојде во милано да се поздрави со играчите и публиката.Јас секогашке го поштевам и како играч и како човек он да сакаше за пари ке одеше у сити клубот два пати прифаќаше понуди за него и му кажуваа дека се у криза па да си оди.
Денес во 12 часот џеко одржал прес конференција а сеа ке видам со кажал каде ќе оди.

Ај немав пишано ништо сега ќе пишам порака до сите од другите фан клубови!

НЕ НЕ СОЖАЛУВАЈТЕ!

АБЕ НЕКА КРШАТ ГЛА И БЕРЛУСКОНИ И КАКА ИСТО ЛАЈНО СЕ НА КАКА МУ ПОСАКУВАМ ДА СЕ ПОВРЕДИ И НИКОГАШ ДА НЕ ЗАИГРА ФУДБАЛ А БЕРЛУСКОНИ МОЖИ КОМОТНО ДА ГО ПРОДАЈ КЛУБОТ НА АРАПИТЕ МОЖИ НЕКОЈ КЕ МИ ЗАМЕРИ ЗА ПОСТОТ ПРОТИВ КАКА КОЈ ЗА МЕНЕ Е ПРЕДАВНИК АМА СИ ГО КАЖАВ МОЕТО МИСЛЕЊЕ БАРЕМ НЕ МОРАШЕ ТОЛКУ ДА СЕ ДУЕ ЗИМАТА КО ВЕЛЕШЕ СО МИЛАН ДО КРАЈ ПОАРНО ВО СИТИ ДА ЗАМИНЕШЕ И УШЕ НЕШТО РАЗБРАВ ИЗГЛЕДА И ПАТО КЕ БЕГА ВО ЧЕЛЗИ КЕ СЕ ЗНАЈ ЗА НЕГО ДО КРАЈОТ НА ЈУНИ

тотално безпредметен муабет е барање кривец во ова.Прифате дека и Кака сакаше да си оди и Милан сакаше да го продаде.
Интервју има со Бобан-човек што во секое интервју гаѓа директно во поентата не секој настан и ради тоа го поштувам многу и јасно кажува за фелертот на Милан. Милан е единствен клуб од големите што продава први звезди, тоа никој не го прави и не им личи на големината.
Како и да е крај, готово со ова. Нека му е со среќа.
Тигар е многу прав за ова со Пато, штом уште сеа навестува заминување може да очекуваме и од него нешто вакво во скора идинина за две три лета. Кака беше далеку по посветен на Милан од него, кај Пато е чиста амбиција во прашање, се гледа од километар дека око нема да му трепне за ваква работа.
Барање директна замена за Кака исто се слагам дека би било лош потег, сменета концепција и стил на игра е тоа што ни треба, кој и да донесеш и да го наречеш “нов Кака’’ не верувам дека ќе може да се носи со тоа и ќе крцне.
Џеко мислам дека е импулсивен потег и не знам колку осмислен. Ама дека е малтене готова таа работа отом потом ќе видиме.
Мои предлози после ова се еден од Јоветич и Хамшик.

се очекува Џеко да потпише 5 годишен договор со Милан и со годишна плата од 2 милиони со можност на накачување во наредните години, цената би требало да биде околу 30 милони, иако мислам дека ќе се намали

http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8058

Сеамота е да се палиме на Џеко!

шо напрај џеко до пред некој ден за 12 милиони ке го купваја па сеа за 30 абе ој лечетесе мочковци едни под итно треба да се мени нешо во Милан кај дечките шо се на повисоки позици

И Јувентус се интересира за Кеирсон доколку го земеме Џеко не ни е потребен Кеирсон ни треба Хамшик :vozbud:

Добар трансфер ќе биде ако го земеме Џеко во фантастична форма е и токму ни треба асален напаѓач.

Следен натпревар Кака ќе го ставел ова на маица :tv:

ibelongtom.jpg

Добар трансфер ќе биде ако го земеме Џеко во фантастична форма е и токму ни треба асален напаѓач.

Следен натпревар Кака ќе го ставел ова на маица :tv:

ibelongtom.jpg

Ќе биде жестоко ова со Како уште некое време. А стварно мислев дека ќе остане Во Милан и дека нема да си отиде. Ајде јебига ви отиде сега едно реновирање со тие пари и оваа година по Скудетото.

А Џеко ќе ви биде супер трансфер ако го земете. Човекот покажа дека е звер.

голема штета за милан голем играч пуштивте
да си јадат галијани и берлускони ушите:kesa:

:salut::salut:

Не ме секира многу заминвањето на Кака, Милан ги има Роналдињо и Сидорф на та позиција. Сега ни треба еден висок снажен напаѓач, Џеко нека биди ич не е битно кој, со Пато напред ќе прат лом. Бориело да се опорави ќе биди одлично за следна сезона.

Кака сега нека си ја проба среќата, му скурче и него во Италија да игра го отепаја од фалој. Сега по 35 гола ќе дава да ме вервате, во Шпанија има тимој шо се тешка пациентарија во одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom