Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.608
- Поени од реакции
- 5.621
сеа ќе дркаат на тебе, ти реков првин титула па тогаш дојдиШо прајте чеда...
Арни?

aх да добредојде назад

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сеа ќе дркаат на тебе, ти реков првин титула па тогаш дојдиШо прајте чеда...
Арни?
сеа ќе дркаат на тебе, ти реков првин титула па тогаш дојди
aх да добредојде назад![]()
сеа ќе дркаат на тебе, ти реков првин титула па тогаш дојди
aх да добредојде назад![]()
Па ќе дркат нормално, му станва на мене, се палат
Повратникот или на човекот кој се врати,исто како што леси се врати дома,Шева во Милан,Карл Флечер во Харчестер,Јас од Америка.....:pos2::pos2::pos2:.....НО шала на страна патец на средина треба да ги отцепиме Торино бар 3 или 4 да им дадемеВе молам не одете оф топик, посебно се однесува на повратникот ова.
Многу ми е мило шо се врати конечно, ми недостасуваа твоите анализи на играчи и натпревари. Само без офтопик, да не си расипвиме муабет...
Мене ми е многу мило што се враќаш според мене ти си најинтелегентниот фан на Милан на форумов.Дојде во вистинско време,кога ке го преземеме врвот и кога ке плачат Интерашите тукаПа ќе дркат нормално, му станва на мене, се палат
нешто Шева им е мистерија
а за против Торина баш да видиме дали Сендерос ќе го видиме во игра во серија А конечно
и како ќе се покаже
Конечно Синдикат кам бек :je:
Инаку никогаш не сум имала добро мислење за Адриано и ќе се молам да не дојде во Милан. Таков фудбалер не ни треба дефинитивно. Ем стар ем нема да ни користи многу. Покрај толку фудбалери глупави ќе се ако Адриано го земат.
A против Торино ќе играат најверојатно Пирло и Сендерос.
А пред неколку години Роналдињо бил пред трансфер во Торино
Тој бил на пробен период во Торино и договорот требало да се потпише но во последен момент се предомислиле главните лица на Торино![]()
Тој бил на пробен период во Торино и договорот требало да се потпише но во последен момент се предомислиле главните лица на Торино![]()
Конечно Синдикат кам бек :je:
Инаку никогаш не сум имала добро мислење за Адриано и ќе се молам да не дојде во Милан. Таков фудбалер не ни треба дефинитивно. Ем стар ем нема да ни користи многу. Покрај толку фудбалери глупави ќе се ако Адриано го земат.
A против Торино ќе играат најверојатно Пирло и Сендерос.
VO TORINO? RONALDINHO :nenene::nenene::nenene::nenene: