Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве молам не одете оф топик, посебно се однесува на повратникот ова. :)

Многу ми е мило шо се врати конечно, ми недостасуваа твоите анализи на играчи и натпревари. Само без офтопик, да не си расипвиме муабет...

Ве молам не одете оф топик, посебно се однесува на повратникот ова. :)

Многу ми е мило шо се врати конечно, ми недостасуваа твоите анализи на играчи и натпревари. Само без офтопик, да не си расипвиме муабет...
Повратникот или на човекот кој се врати,исто како што леси се врати дома,Шева во Милан,Карл Флечер во Харчестер,Јас од Америка.....:pos2::pos2::pos2:.....НО шала на страна патец на средина треба да ги отцепиме Торино бар 3 или 4 да им дадеме:toe::helou:

Па ќе дркат нормално, му станва на мене, се палат
Мене ми е многу мило што се враќаш според мене ти си најинтелегентниот фан на Милан на форумов.Дојде во вистинско време,кога ке го преземеме врвот и кога ке плачат Интерашите тука:)
Биче интересно...

Интерашите може да плачат уште вечер,ако му тргне шутот на Дел Пиеро,па да ги слика со некој слободен удар...ама остај тоа.Ние треба утре да растуриме,сеа прочитав дека изглеа Пато ќе игра во прв тим,би требало да е добро тоа.Сигурно подобро отколку Пипо.

п.с. И да,добродојде назад Синдикат!

Конечно Синдикат кам бек :je:

Инаку никогаш не сум имала добро мислење за Адриано и ќе се молам да не дојде во Милан. Таков фудбалер не ни треба дефинитивно. Ем стар ем нема да ни користи многу. Покрај толку фудбалери глупави ќе се ако Адриано го земат.:tapp:

A против Торино ќе играат најверојатно Пирло и Сендерос.

А пред неколку години Роналдињо бил пред трансфер во Торино :icon_lol:
Тој бил на пробен период во Торино и договорот требало да се потпише но во последен момент се предомислиле главните лица на Торино :pos:

нешто Шева им е мистерија

а за против Торина баш да видиме дали Сендерос ќе го видиме во игра во серија А конечно
и како ќе се покаже

Не бе Сендерос прва постава не вервам да го игра. Во случај Каладзе да не е спремен, иначе Бонера и Каладзе треба да играт од старт, евентуално Фавали.

Инаку никогаш не сум имала добро мислење за Адриано и ќе се молам да не дојде во Милан. Таков фудбалер не ни треба дефинитивно. Ем стар ем нема да ни користи многу. Покрај толку фудбалери глупави ќе се ако Адриано го земат.:tapp:

Тој бил на пробен период во Торино и договорот требало да се потпише но во последен момент се предомислиле главните лица на Торино :pos:

Чекај малце Пирло прва постава или? Јас мислам дека уште не е спремен човекот може да го пушти Карло последни 10 минути од слободен да збрца некој:helou:

не би требало Пирло да игра, нема потреба да се ризикува.... да беа повредени Фламини и Гатузо, па и Емерсон па ај да го ставеше.... има кој да игра на таа позиција (нормално, не како Пирло ама сепак има замени)

Првпат слушам за вакво нешто...ама ај да ти веруваме.. :)

VO TORINO? RONALDINHO :nenene::nenene::nenene::nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom